SPTT is nu PFZW

Waardeoverdracht is gereed in tweede helft 2019

Het pensioenfonds voor tandtechniek (SPTT) is opgeheven. De pensioenen van SPTT zijn sinds 1 oktober 2018 geregeld bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Bekijk wat er voor u als werkgever is veranderd. 

Dit verandert er voor werkgevers in tandtechniek: 

 
  • Uw medewerkers bouwen sinds 1 oktober 2018 pensioen op bij PFZW. U kunt uw personeelswijzigingen voortaan doorgeven aan PFZW.
  • De waardeoverdracht van de pensioenen van STPP naar PFZW is in het najaar van 2019 afgerond. Uw medewerkers krijgen een bericht zodra dat is gebeurd.
  • Vragen over pensioenopbouw van vóór 1 oktober 2018 kunt stellen aan PFZW.
 

Bekijk pfzw.nl voor werkgevers

 

Heeft u vragen?

Bekijk de antwoorden op veelgestelde vragen. Staat uw antwoord er niet bij? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag.

Hoe geef ik wijzigingen van vóór 1 oktober door?

Mutaties voor uw medewerkers uit de periode vóór 1 oktober 2018 kunt u indienen bij uw Uniforme Pensioen Aangifte (UPA).

Wat doe ik met een factuur (credit of debet) van vóór 1 oktober 2018?

U neemt voor facturen van vóór 1 oktober 2018 contact op met PFZW. PFZW neemt vervolgens contact op met SPTT om de facturen met u af te handelen. Als er een incassobureau is ingeschakeld door SPTT kunt u contact opnemen met de namens SPTT incasserende partij.

Hoe regel ik automatische incasso bij PFZW?

Uw bestaande automatische incasso bij SPTT is vervallen. Voor automatische incasso door PFZW vult u het formulier automatische incasso in.

Ik ontvang geen facturen, hoe kan dat?

Als u geen facturen ontvangt, kan het zijn dat de e-mailadressen, contactpersonen of andere gegevens die PFZW van SPTT heeft ontvangen onjuist zijn. U kunt uw gegevens controleren en wijzigen doorgeven in de MijnOrganisatie van PFZW.

Waar kan ik mijn gegevens inzien of wijzigen?

MijnOrganisatie is de plek voor uw administratie. U logt in met de gegevens die u bij uw aanmelding heeft ontvangen.

 ​​