Jong en oud regelt pensioenzaken op pfzw.nl

​Op www.pfzw.nl regelen uw medewerkers heel eenvoudig al hun pensioenzaken. Of ze nu al dicht tegen hun pensioen aanzitten of net gestart zijn in hun eerste baan. Hieronder twee voorbeelden van wat uw medewerkers zelf kunnen regelen. 

Veel veranderingen in werk of de privésituatie hebben gevolgen voor het pensioen. Vaak weten uw medewerkers dat niet. Het is dus goed om hen daarop te attenderen. En ook dat ze al hun pensioenzaken zelf kunnen regelen op onze website.  

Veranderingen bij jongere medewerkers

Als jonge medewerkers gaan samenwonen staan ze niet altijd stil bij de vraag: wat is er voor mijn partner geregeld als ik overlijd? Gelukkig heeft PFZW hiervoor het partnerpensioen. Maar uw medewerker moet de partner dan wel bij ons aanmelden. Dit kan heel eenvoudig via pfzw.nl. Ook andere veranderingen, zoals een nieuwe baan of minder werken na de komst van kinderen, kunnen gevolgen hebben voor het pensioen van uw jongere medewerkers. Op pfzw.nl staat precies wat ze moeten regelen. 

Veranderingen bij oudere medewerkers

Wanneer kan en wil ik stoppen met werken? Die vraag zal vooral uw oudere medewerkers bezighouden. Ze kunnen hiervoor heel simpel met hun DigiD inloggen op MijnPFZW, te vinden op pfzw.nl. Uw medewerkers zien precies wat hun persoonlijke pensioensituatie is. En hoe hoog het inkomen (inclusief AOW) wordt als ze eerder of later met pensioen gaan. Uw oudere medewerkers kunnen dus ook pensioenplannen maken op pfzw.nl.  

Ook interesssant voor u:

Wat doet u als werkgever bij...