Hoe opent u een beveiligde e-mail van PFZW?

Berichten waarin wij namen, adresgegevens van uw medewerkers of BSN-nummers communiceren, versleutelen wij. Omdat wij zorgvuldig om willen gaan met privacygevoelige gegevens sturen wij u sinds kort beveiligde e-mails. Lees hoe dit werkt. 

U herkent een beveiligde e-mail aan de onderwerpregel. Daarin staat ‘secured’. Voor het openen van een beveiligde e-mail heeft u een gebruikersregistratie nodig. U maakt deze eenmalig aan wanneer u voor het eerst een beveiligde mail ontvangt. 

Hoe registreert u zich?  

Bij de gebruikersregistratie vragen wij u naar uw voor- en achternaam, het e-mailadres waarop u de mail van ons ontvangen heeft, een zelfgekozen wachtwoord en een zelfgekozen hint voor het geval u uw wachtwoord vergeet.

Het wachtwoord moet minimaal 8 tekens lang zijn en moet minimaal een cijfer en een letter bevatten. Wanneer u in de toekomst nieuwe beveiligde mails van ons krijgt, kunt u deze openen met dit wachtwoord.

Hoe opent u de mail? 

U opent een beveiligde mail voor de eerste keer op de volgende manier: 

  • klik op link View Message
  • vul de gegevens en maak een wachtwoord aan
  • klik op de ‘Save’ button
  • U kunt nu de mail openen via een beveiligde omgeving 

Wanneer u op de mail antwoordt en gegevens terugstuurt, gebeurt dit automatisch in de beveiligde omgeving. U hoeft hier geen extra handelingen voor te doen.