Meld zelf uw medewerker af

Eerst deden wij dat voor u

Bereikt uw medewerker de AOW-leeftijd? Meld dan uw medewerker bij ons af en voorkom een vervuilde pensioenadministratie. De afmelddatum is een dag voor uw medewerker de AOW-leeftijd bereikt.

Nieuwe meldplicht datalekken

Vroeger meldden wij uw medewerker voor u af. Maar op 1 juli 2016 ging de nieuwe meldplicht datalekken in. Door deze nieuwe wet kunnen wij niet langer geautomatiseerd medewerkers afmelden. Het risico op een datalek staat dit niet toe.

Met een tijdige afmelding is uw pensioenadministratie op orde. U heeft geen vervuiling van gegevens en de medewerker staat niet op uw factuur.

Hoe meldt u een medewerker af?

U logt in op MijnOrganisatie. Ga in het menu naar Medewerkers. Als u daarop klikt, kunt u direct naar de tekst Medewerkers Afmelden.

 
 

Wanneer gaat de AOW in? 

Een voorbeeld: uw medewerker is geboren op 15 maart 1950. Dan heeft hij op vanaf 15 juni 2015 recht op AOW. De einddatum van het dienstverband is 14 juni 2015 en uiterlijk op die dag bent u verplicht dat aan ons te melden.

Is uw medewerker jarig op de 31e? Dan gaat zijn of haar pensioen soms in op de 30e. Bijvoorbeeld als uw medewerker geboren is op 31 maart 1950. Dan krijgt hij op 30 juni 2015 AOW, omdat juni maar 30 dagen telt. U bent verplicht deze medewerker op 29 juni 2015 bij ons af te melden.

Ook interessant voor u: