Bij PFZW zit u goed

Uw medewerkers zonder zorgen en goed voorbereid met pensioen

​Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) regelt verschillende zaken om ervoor te zorgen dat uw oudere medewerkers goed voorbereid met pensioen kunnen gaan.

Alles inzichtelijk op MijnPFZW

MijnPFZW is de persoonlijke pensioenomgeving van uw medewerkers. Hier kunnen zij bijvoorbeeld hun actuele pensioen inzien en met de pensioenplanner het effect op hun pensioen berekenen als zij ervoor kiezen om vervroegd met pensioen te gaan of minder te gaan werken. Kortom, een belangrijke en gemakkelijke manier voor uw medewerkers om hun pensioen te plannen.

Ik wil meer weten over de pensioenplanner

Pensioen op komst

Twee keer per jaar organiseert PFZW speciaal voor uw medewerkers van 57 jaar en ouder, regionale pensioenbijeenkomsten om hen te informeren over de mogelijkheden en gevolgen van:

  • minder werken
  • stoppen met werken
  • langer doorwerken

Daarnaast lichten wij onder andere de pensioenregeling van PFZW toe en weten uw medewerkers hoe de pensioenplanner op MijnPFZW werkt. Het is ook mogelijk om de bijeenkomst incompany te houden. Dit doen wij vanaf minimaal 25 medewerkers van 57 jaar of ouder. Er zijn geen kosten verbonden aan de bijeenkomst.

Ik wil meer weten over Pensioen op komst

Rekentool: Toekomst Verkenner

Stel dat het kan; minder werken of eerder stoppen met werken. Het is ingewikkeld en tijdrovend om dit uit te zoeken. Om het uw medewerkers gemakkelijk te maken, heeft PFZW de tool Toekomst Verkenner gemaakt. Binnen tien minuten hebben uw medewerkers meer inzicht in hun financiële situatie. We werken hard om de Toekomst Verkenner verder te ontwikkelen en voor iedereen beschikbaar te maken. Uw medewerkers ontvangen hierover nog een bericht van ons.

Ik wil meer weten over de Toekomst Verkenner (video)