Wat is facturering?

Voor de opbouw van het pensioen van uw medewerkers, betaalt u premie. De pensioenpremie brengen wij per maand in rekening. De hoogte van de pensioenpremie vindt u op de factuur.

Op MijnOrganisatie kunt u op elk gewenst moment uw facturen inzien en downloaden als u daar de rechten voor heeft. Maandelijks ontvangt u vlak voor de eerste van de maand per e-mail een link naar uw factuur. Via deze link kunt u deze factuur direct bekijken. Log in op MijnOrganisatie om een specificatie van uw factuur te bekijken.

Bekijk uw facturen

Ontvang uw facturen op het juiste e-mailadres

Het is van belang dat binnen uw organisatie de juiste persoon de melding ontvangt dat uw factuur online klaarstaat. De beheerder van uw organisatie kan hiervoor het factuur e-mailadres instellen en wijzigen op MijnOrganisatie. Daarvoor gaat hij via 'Profiel' naar 'Organisatie'.

Geef uw factuur e-mailadres door

Het gemak van automatische incasso

Wanneer u gebruik maakt van automatische incasso bent u altijd verzekerd van een tijdige betaling en voorkomt u boeterente.

Machtigingsformulier voor automatische incasso

Wijzigingen doorgeven

In het overzicht factuurdata ziet u op welke datum wij uw aangeleverde wijzigingen verwerkt hebben voor de eerstvolgende factuur.

Veelgestelde vragen

Bekijk de veelgestelde vragen over facturen.