Klant worden

Wat kunnen wij voor u doen?

In 4 stappen verzekerd van een goed pensioen

Heeft u een onderneming gericht op zorg of welzijn? Sluit u dan aan bij PFZW en profiteer op die manier van de collectieve voordelen. Veel organisaties in zorg en welzijn regelen hun pensioen bij ons. Omdat ze tot de bedrijfstak horen of omdat dat is geregeld in de CAO.

Voordelen van collectief pensioen

Of u nu verplicht bent of meedoet op basis van een contractuele aansluiting, een collectief pensioen bij PFZW heeft grote voordelen.

Starten met uw administratie

Wanneer u klant bent geworden is het belangrijk dat u uw pensioenadministratie activeert via uw salarispakket en de juiste pensioengegevens aanlevert. Uw medewerkers meldt u binnen 30 dagen aan. Wij nemen u hier stap voor stap in mee.

Collectieve waardeoverdracht

Wanneer u besluit over te stappen naar PFZW, wilt u misschien ook de waarde van de pensioenen die uw medewerkers al hebben opgebouwd overdragen naar PFZW. Dat heet collectieve waardeoverdracht.

PFZW doet meer!

Wij ondersteunen u graag. Of het nu gaat om het doen van de pensioenadministratie, uw medewerkers informeren of om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op pensioengebied.