Wat doe ik als werkgever van predikanten of zendingswerkers?

​​Werkgevers die predikanten of zendingswerkers in het buitenland in dienst hebben, komen in aanmerking om de pensioengegevens van deze medewerkers handmatig te blijven aanleveren. Let op, dit dient u aan te vragen.

 

Heeft u predikanten of zendingswerkers in het buitenland in dienst, dan komt u in aanmerking voor vrijstelling van het geautomatiseerd aanleveren. De pensioengegevens van deze medewerkers kunt u handmatig blijven aanleveren op pfzw.nl/MijnOrganisatie. Wij richten MijnOrganisatie voor een zeer selecte groep in. Toegang dient u aan te vragen. Wij beoordelen uw aanvraag voor deze uitzonderingspositie zo spoedig mogelijk. 

 

16-8084 Aanvraagformulier niet aanleveren via de Uniforme Pensioen Aangifte-predikanten en zendingswerkers-1_LH.pdfAanvraagformulier vrijstelling geautomatiseerd aanleveren voor predikanten en zendingswerkers (PDF)

 

Overig personeel 
Let op, dit geldt niet voor het overige personeel. Voor het overige personeel dient u ervoor te zorgen dat u de juiste software aanschaft, al dan niet via een administratiekantoor. Het advies blijft om een administratiekantoor in te schakelen die geautomatiseerd kan aanleveren.

Check direct of uw software UPA-proof is (PDF) 

Meer informatie 
Wat is de UPA? 
Waar vind ik de handleiding en introductie video's over de UPA? ​