Extra factuur met verrekening over 2017

Waarom ontvangt u op 22 juni een factuur?

Op 22 juni ontvangt u een extra factuur met een verrekening over 2017. We leggen uit waarom u deze factuur ontvangt.

In 2017 heeft uw organisatie met terugwerkende kracht de einddatum van het dienstverband van één of meer medewerkers aangepast naar een eerdere datum. Of heeft uw organisatie, als er geen einddatum geregistreerd stond, de einddatum van een of meer dienstverband(en) alsnog doorgegeven.

Voorbeelden

De einddatum van het dienstverband was eerst 31 maart 2017 en is achteraf aangepast naar 31 januari 2017. Of er was eerst geen einddatum geregistreerd en de einddatum is alsnog doorgegeven. De nabetaling van de gewijzigde dienstverbanden is hierdoor ten onrechte buiten de dienstverbandperiode verwerkt en berekend.

Deze wijzigingen hebben wij nog niet eerder geheel verrekend of gefactureerd.

Extra factuur op MijnOrganisatie

Op de extra factuur van 22 juni 2018 crediteren we nabetalingen die buiten de dienstverbandperiode(n) waren berekend. Daardoor is het voor u direct duidelijk en overzichtelijk welke wijzigingen het betreft.

Op de reguliere factuur van 27 juni berekenen we de nabetaling over de juiste periode (binnen het dienstverband). Beide facturen vindt u op de daarbij vermelde datums op pfzw.nl/mijnorganisatie.

Inloggen op MijnOrganisatie

Betalen of terug ontvangen

Lees meer over betaalwijze of teruggave