Extra factuur met verrekening over 2017

Waarom ontvangt u op 22 juni een factuur?

Op 22 juni ontvangt u een extra factuur met een verrekening over 2017. We leggen uit waarom u deze factuur ontvangt.

In 2017 heeft uw organisatie met terugwerkende kracht de einddatum van het dienstverband van één of meer medewerkers aangepast naar een eerdere datum. Of, als er geen einddatum geregistreerd stond, is de einddatum van een of meer dienstverband(en) alsnog doorgegeven.

Voorbeelden

De einddatum van het dienstverband was eerst 31 maart 2017 en is achteraf aangepast naar 31 januari 2017. Of er was eerst geen einddatum geregistreerd en de einddatum is alsnog doorgegeven. Betaalde premie over februari en maart moeten in deze voorbeelden worden terug betaald.

Hierdoor heeft uw organisatie over een bepaalde periode in 2017 te veel pensioenpremie betaald. Deze wijzigingen hebben wij nog niet eerder geheel verrekend.

Extra factuur op MijnOrganisatie

U ontvangt op 22 juni 2018 een extra factuur. Daarop crediteren we nabetalingen die buiten de dienstverbandperiode(n) waren berekend. Daardoor is het voor u direct duidelijk en overzichtelijk welke wijzigingen het betreft. Vanaf 22 juni 2018 kunt u deze factuur inzien op MijnOrganisatie onder ‘Facturen’.

Inloggen op MijnOrganisatie

Betalen of terug ontvangen

Lees meer over betaalwijze of teruggave