Uw factuur

Wat staat er op mijn factuur?

PFZW verrekent op uw factuur maandelijks de door u opgegeven onregelmatigheidstoeslag (ORT) en daadwerkelijk gemaakte uren. Dit is mogelijk doordat u nu elke maand volgens de Uniforme Pensioen Aangifte (UPA) de meest actuele gegevens aanlevert.

Een voorwaarde daarbij is dat u de gegevens van al uw medewerkers correct bij ons heeft aangeleverd. Het premievoorschot voor de komende maand is gebaseerd op de meest actuele pensioengegevens die u heeft aangeleverd. Deze zijn gebaseerd op de afgelopen maand.

Wat staat er op uw factuur?

Let op: voor de premiefactuur Vrijwillige Voortzetting is bovenstaande niet van toepassing.

Bekijk uw factuur online

Op MijnOrganisatie kunt u op elk gewenst moment uw facturen en specificaties inzien en downloaden als u daar de rechten voor heeft. Log in op MijnOrganisatie om een specificatie van uw facturen te bekijken.

Bekijk uw facturen

Veelgestelde vragen over de facturen
Veelgestelde vragen over de UPA

Het gemak van automatische incasso

Wanneer u gebruik maakt van automatische incasso bent u altijd verzekerd van een tijdige betaling en voorkomt u boeterente.

Download het machtigingsformulier voor automatische incasso

Maakt u al gebruik van automatische incasso en wilt u uw rekeningnummer wijzigen? Gebruik hiervoor het 'Wijzigingsformulier doorlopende incasso'.

Wijzigingsformulier incasso (PDF)

Premie betalen

U betaalt pensioen voor de pensioenopbouw van uw medewerkers. De premie brengen wij elke maand in rekening.
Premie betalen

Wijzigingen doorgeven

In het overzicht factuurdata ziet u op welke datum wij uw aangeleverde wijzigingen verwerkt hebben voor de eerstvolgende factuur.

 

Ontvang uw facturen op het juiste e-mailadres

Het is van belang dat binnen uw organisatie de juiste persoon de melding ontvangt dat uw factuur online klaar staat. De beheerder van uw organisatie kan hiervoor het factuur-e-mailadres instellen en wijzigen in MijnOrganisatie onder 'Profiel', 'Organisatie'.

Wijzig uw e-mailadres

Let op: Er kunnen meerdere e-mailadressen van uw organisatie bij ons bekend zijn, het factuur e-mailadres is er één van.