Veelgestelde vragen over facturen

​Veelgestelde vragen over de factuur

U bekijkt uw facturen online op MijnOrganisatie. Logt u voor het eerst in? Inloggen op pfzw.nl/mijnorganisatie doet u met de inloggegevens die u bij aanmelding van uw organisatie ontvangt.

Hulp bij inloggen

Bekijk uw facturen

Waar kan ik mijn factuur vinden?

Facturen bekijkt u op MijnOrganisatie
Log in op MijnOrganisatie en kies voor ‘Facturen’. U ziet dan een overzicht van uw facturen, met de laatste factuur bovenaan. Vul een zoekterm in het zoekveld in om een selectie te maken.

Factuur e-mailadres
Vul bij ‘Organisatie’ uw factuur e-mailadres in. U ontvangt op dit e-mailadres van ons maandelijks een melding dat de factuur online klaar staat. U kunt dus ook het e-mailadres van een persoon bij uw administratiekantoor invullen. Vanuit deze factuurnotificatie kunt u de factuur direct bekijken. Inloggen is dan alleen nog nodig als u de specificatie van de factuur wilt bekijken.

Ik wil mijn factuur per automatische incasso betalen. Hoe kan ik dat regelen?

​Via het machtigingsformulier geeft u ons toestemming om het factuurbedrag maandelijks te incasseren van uw bankrekening. Op elk gewenst moment kunt u de automatische incasso stopzetten. Dit doet u schriftelijk of per e-mail

Kan ik een papieren factuur ontvangen?

Helaas is dat niet mogelijk. Uiteraard kunt u of uw administratiekantoor op elk gewenst moment uw facturen online bekijken op MijnOrganisatie.

Kunt u mijn factuur naar mij mailen?

Jazeker, u kunt maandelijks per e-mail een bericht ontvangen dat uw factuur online klaar staat. 

MijnOrganisatie
Log in op MijnOrganisatie en geef bij ‘Organisatie’ onder ‘Profiel’ uw e-mailadres door bij ‘factuur e-mailadres’. U ontvangt dan van ons maandelijks een melding dat de factuur klaar staat. Vanuit deze e-mail kunt u de factuur direct bekijken. Inloggen is dan alleen nog nodig als u de specificaties van de factuur wilt bekijken.

Waarom moet ik alsnog inloggen om de specificatie van mijn factuur in te zien?

Op de specificatie van uw factuur staan privacygevoelige gegevens welke uit veiligheidsoverwegingen niet per e-mail verstuurd mogen worden.

Wat is het rekeningnummer van PFZW voor de betaling van de factuur?

​U maakt het factuurbedrag over naar rekeningnummer NL16RABO0699610133 ten name van Stg PFZW inzake incasso. U kunt ons via het Machtigingsformulier automatische incasso (PDF) toestemming geven om maandelijks het factuurbedrag te incasseren van uw bankrekening.