Premieverdeling berekenen

Het rekenprogramma is voor sociale partners in de sector zorg en welzijn

Met dit programma berekent u de premieverdeling tussen werkgevers en medewerkers voor 2017. Ook krijgt u inzicht in de financiële effecten van de premieverdeling voor uw sector(en).

Hoe logt u in:

 1. Vul het scherm hieronder met de inloggegevens die u van ons heeft gekregen en klik op inloggen. Het kan zijn dat het inlogscherm met een kleine vertraging getoond wordt wanneer u voor de eerste keer inlogt.
 2. Zodra u bent ingelogd, wordt de sector(en) getoond waarvoor u geautoriseerd bent.
 3. Selecteer een sector.
  Let op: open het bestand niet, maar sla het direct op. Geef in de bestandsnaam de extensie van excel mee, dus .xls (let op, geen .xlsx).
  Bijvoorbeeld: ‘Premie_2017_<sector naam>.xls’
 4. Open nu het programma en klik op 'Start programma'. U kunt aan de slag!

Heeft u vragen?

Heeft u geen wachtwoord (meer)? Of heeft u vragen over dit programma? Neem dan contact op Heeft u geen wachtwoord (meer)? Of heeft u vragen over dit programma? Neem dan contact op met Vera van den Broek.
Krijgt u bij inloggen een beveiligingswaarschuwing? Lees dan onder aan deze pagina wat u moet doen.

Meer informatie

Log in en kies de sector

Mogelijke beveiligingswaarschuwingen

 • Krijgt u de volgende foutmelding 'System.NullreferenceExeption: Object reference…' bij het inloggen in de Premietool? Dan verwijzen wij u naar de Workaround Premietool (pdf).
 • Als u de button 'Start programma' aanklikt en u krijgt een beveiligingswaarschuwing 'Macro’s zijn uitgeschakeld' klik dan op ‘Inhoud inschakelen’.
 • Als u de vraag krijgt of u een vertrouwd document van dit bestand wilt maken, kunt u gewoon op 'Nee' klikken.