Bijblijven op pensioengebied

Cursussen en trainingen voor u als werkgever

Wilt u als HR-professional meer weten over de inzet van pensioen als arbeidsvoorwaarden, bij duurzame inzetbaarheid, leeftijd gerelateerde vraagstukken of bij reorganisaties?

Tijdens onze cursussen leert u meer over de mogelijkheden van pensioen en de pensioenregeling. Tijdens onze workshops gaan wij samen met u op zoek naar een mogelijke oplossing voor uw organisatievraagstuk.

Basiscursus Pensioen

Uw medewerkers helpen bij het maken van de juiste pensioenkeuzes? Dat begint bij een goede pensioenkennis. Deze kennis krijgt u in de Basiscursus Pensioen. De Basiscursus Pensioen wordt twee keer per jaar regionaal door ons georganiseerd op verschillende locaties in het land.

Kijk voor data en een locatie bij u in de buurt

Pensioen in beweging

Tijdens deze incompany workshop Pensioen in beweging voor HR-professionals gaan we in op de kenmerken van de pensioenregeling van PFZW. Want uw medewerkers hebben ieder hun eigen pensioenwensen. De één wil eerder stoppen met werken, de ander minder uren werken, of juist langer doorwerken. En weer een ander krijgt te maken met arbeidsongeschiktheid of wil verlof opnemen.

Meer informatie over deze incompany workshop

Workshop op maat

Wilt u over andere onderwerpen informatie ontvangen of een workshop op maat? Neem dan contact met ons op.

Voortdurend op de hoogte blijven rond pensioen?

Meld u aan voor de nieuwsbrief.

​ ​​​​​​​