Hulp bij HR beleid optimaliseren

We verzorgen het pensioen voor uw medewerkers als onmisbaar onderdeel van het arbeidsvoorwaardenpakket. Daardoor zijn we goed thuis in arbeidsvoorwaardenregelingen en de specifieke wetgeving in de sector zorg en welzijn. Die kennis zetten we in om u te ondersteunen bij zowel uw visie- en beleidsvorming als de uitvoering van personele vraagstukken. 

PFZW hecht veel waarde aan een gezonde sector en levert daarom graag een wezenlijke bijdrage aan uw bedrijfsvoering en de duurzame loopbaan van uw medewerkers. Onze HR-adviseurs hebben jarenlange ervaring in de sector zorg en welzijn en zijn goed op de hoogte van de pensioenregeling, de arbeidsvoorwaarden in de sector zorg en welzijn en overige wet- en regelgeving. Onze kennis en ervaring op dit gebied zetten we graag voor u in. Zo zorgen we samen voor een gezonde organisatie in een vitale sector.

U kunt bij ons terecht voor:

Volg nu voordelig de workshop ‘Reorganisatie en ontslag’

 
U kunt nu voordelig kennismaken met onze dienstverlening tijdens de workshop 'Reorganisatie en ontslag'. In een halve dag krijgt u een 'spoedcursus' reorganiseren. U betaalt geen € 299 maar slechts € 249 per persoon.
 

Persoonlijk contact met uw accountmanager of HR-adviseur

Benieuwd bij welke arbeidsvraagstukken PFZW u kan helpen? Neem contact op met uw accountmanager of HR-adviseur voor een vrijblijvend adviesgesprek.