Duurzame inzetbaarheid

​Door de verhoging van de AOW-leeftijd moeten we steeds langer werken. Ook is er veel veranderd in wet- en regelgeving. Wat betekent langer werken voor uw medewerkers en hoe begeleidt u ze hierbij? Wij helpen u graag bij dit onderwerp.

We bekijken wat u al doet aan duurzame inzetbaarheid en welke mogelijkheden er nog meer zijn voor uw organisatie. We delen onze kennis over de wet- en regelgeving op het gebied van sociale zekerheid en pensioen en over de mogelijkheden van gefaseerde uitstroom.

Uitstroomplanner

Met onze uitstroomplanner maken we een analyse van de toekomstige uitstroom van uw personeelsbestand. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Ook bekijken we wat u al doet aan duurzame inzetbaarheid en welke mogelijkheden er nog meer zijn voor uw organisatie. We delen graag onze kennis over de wet- en regelgeving op het gebied van sociale zekerheid en pensioen. En in het bijzonder de pensioenregeling van PFZW. Ook kunnen wij de mogelijkheden van een gefaseerde uitstroom schetsen. 

Workshop Aan de slag met langer doorwerken

Over het thema ‘Langer doorwerken’ organiseren we regelmatig workshops bij werkgevers. U gaat aan de slag met vragen als: Hoe bouwen mijn medewerkers hun loopbaan gefaseerd af? Wat zijn daarvan dan de gevolgen voor hun pensioenopbouw? En hoe kunnen we de uitstroom in de organisatie het beste begeleiden?

Tarief

Een aantal van onze diensten bieden we aan op consultancybasis tegen een vast tarief per uur of per dagdeel. Omdat PFZW geen winstoogmerk heeft, zijn onze tarieven gebaseerd op de kostprijs.

Persoonlijk contact

Benieuwd hoe PFZW u kan helpen bij vragen over duurzame inzetbaarheid? Neem contact op met uw HR-adviseur voor een vrijblijvend adviesgesprek.​