Spiegelsessie

Een Spiegelsessie is een bijeenkomst van ongeveer 2 uur tussen uw directie en HR-verantwoordelijke en de accountmanager van PFZW. Het is een strategische en interactieve kennissessie. De accountmanager laat aan de hand van actuele cijfers zien waar uw organisatie nu staat, afgezet tegen trends binnen de sector.  

Tijden de Spiegelsessie worden unieke PFZW-data gecombineerd met trends binnen de sector en uw eigen instellingsgegevens. Denk aan personele ken- en stuurgetallen over de sector en de arbeidsmarkt, ontwikkeling van de werkgelegenheid en arbeidsparticipatie en de loonkosten. Wij spiegelen uw organisatie als het ware aan andere werkgevers en sectoren. Zowel in historisch perspectief, als in vergelijking met andere vergelijkbare zorgaanbieders in uw regio. Op basis van al deze informatie kunt u uw HR-beleid verder aanscherpen.

Kosten

De sessie wordt verzorgd door een van onze accountmanagers. Omdat dit valt onder onze basisdienstverlening, zijn er geen kosten aan verbonden.  

Uitgebreide sessie

Wilt u niet alleen inzicht in de huidige situatie, maar extra aandacht besteden aan een specifiek onderwerp? Bijvoorbeeld een vooruitblik op de toekomst? Dan kunnen wij een aangepaste sessie verzorgen. Dit valt dan wel onder aanvullende dienstverlening en wordt verzorgd door een van onze HR- adviseurs. Hiervoor geldt een uurtarief. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en kosten.

Persoonlijk contact

Benieuwd wat de Spiegelsessie uw organisatie kan opleveren? Neem contact op met uw accountmanager.