Inspirerende thematafels

Leer van bestuurders of wetenschappers

Tijdens onze inspirerende thematafels ontmoet u de bestuurders of wetenschappers die in het magazine aan het woord komen. Samen met uw collega-bestuurders in zorg en welzijn gaat u met hen in discussie en kunt u hen vragen stellen die u bezig houden. 

Thematafel Petra Stienen – voormalig diplomate 

Op 26 maart 2015 vond de thematafel met Petra Stienen plaats over het geheim van effectief leiderschap en het creëren van draagvlak als bestuurder.  

Bekijk het visueel verslag

Thematafel Louise Fresco - UR Wageningen 

Op 10 november vond opnieuw een thematafel plaats. Hoofdgast was Louise Fresco, bestuursvoorzitter van de UR Wageningen.

Bekijk het visueel verslag

Thematafel Thérèse Boer – De Librije 

Het succes van sterrenrestaurant De Librije is grotendeels te danken aan Thérèse Boer, één van de beste gastvrouwen van Nederland. In juli 2014 deelde Thérèse haar kennis over gastvrijheid, samenwerking en ondernemerschap met beslissers in zorg en welzijn. Zij kregen letterlijk en figuurlijk een kijkje in de keuken van dit succesvolle restaurant.
Bekijk het visueel verslag

Thematafel Gerlach Cerfontaine 

In december 2013 nam Gerlach Cerfontaine, voormalig CEO van Schiphol, plaats aan een thematafel over het operationaliseren van een visie.

Thematafel Paul Riemens 

In december 2013 nam Paul Riemens, CEO van Luchtverkeersleiding Nederland, plaats aan een thematafel over veiligheid. 

Bekijk het visueel verslag