Terugblik op Leren van met Arjan Postma

Inspirerende anekdotes uit de natuur

 
 
 

Op 30 mei was boswachter en tv-bekende Arjan Postma te gast tijdens onze thematafel in Bunnik. Hij nam ons mee in de wereld van het dierenrijk. Wat kunnen we leren van het dierenrijk en de natuur als het gaat om veranderingen in organisaties? Arjan Postma gaf een aantal mooie voorbeelden van hoe verandering wordt georganiseerd in het dierenrijk.

 

Voorafgaand aan het programma konden de gasten deelnemen aan een wandeling over het unieke en prachtige terrein bij Fort Rijnauwen. Deze keer werd de thematafel Leren van niet gehouden in een zaal, maar in de buitenlucht. De deelnemers werden ontvangen in een sfeervolle  open tent midden in de natuur van het fort. om de natuur direct als inspiratie te gebruiken.

 

De reacties van de bestuurders waren zeer enthousiast: 'Hele prettige en goed georganiseerde middag', 'Ik heb de bijeenkomst zeer gewaardeerd. Verrassend programma en bijzondere locatie' en 'Leukste Leren Van-middag tot nu toe!' De aanwezigen waardeerden de bijeenkomst gemiddeld met een 8,5.

 

 

 

Noteer alvast in uw agenda

De volgende Leren van thematafel is op dinsdag 3 oktober 2017 in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Voormalig topsporter en Olympisch hockeykampioen Teun de Nooijer trekt de parallel tussen besturen en topsport. Hoe laat u uw medewerkers en/of organisatie optimaal presteren? Noteer 3 oktober alvast in uw agenda. Begin juli ontvangt u een uitnodiging.