Terugblik op Leren van de Efteling

Een inspiratievolle middag in de Efteling

​Op 24 mei was Fons Jurgens, commercieel directeur en directievoorzitter van de Efteling, onze hoofdgast tijdens de ‘Leren van’ themabijeenkomst in Kaatsheuvel. Hoe overtref je de verwachtingen van je gasten? Wat kan de sector zorg en welzijn leren van een organisatie waar alles draait om een optimale klantbeleving?


Bekijk hier de terugblik.​


De dag begon met een warm onthaal door de Sleuteliers, die in hun aangepaste kledij de gasten begroetten en naar het Carrousel Theater brachten. Na een presentatie vol spraakmakende en soms ontroerende voorbeelden van inspiratiemanager Frans Goenee, volgde een interactief vraaggesprek met Fons Jurgens. Waarna de gasten als afsluiting onder leiding van hoofdlakei O.J. Punctuel op audiëntie gingen bij de koning in het Paleis der Fantasie. De nieuwste attractie van de Efteling: Symbolica.

De reacties van de bestuurders waren lovend en zeer enthousiast: ‘Een geslaagde middag’, ‘Wederom heel waardevol’ en ‘Heel inspirerend met direct toepasbare tips'. De aanwezigen waardeerden de bijeenkomst als geheel met een 8,5. De hoogste waardering tot nu toe!

De essentie van de bijeenkomst werd samengevat in een visueel verslag.


Of download hier het visuele verslag als PDF.

Sfeerimpressie van de dag

Ontvangst bij Carrousel Theater Welkomstwoord door Peter Borgdorff
Gasten in de zaal Lakei Punctuel begeleidt gasten naar Symbolica

Save the date: 9 oktober 2018 - Innoveren om te overleven

Tijdens de volgende editie ‘Leren van’ praten we over innovatief ondernemen. Nederlands adio- en televisiepresentator, co-founder Startupbootcamp Ruud Hendriks trekt een parallel tussen besturen en innovatief ondernemen. Hij vertelt deze middag wat innovatie voor uw organisatie kan bekenen. Noteer 9 oktober alvast in uw agenda.