Uitnodiging Leren van de Efteling

Wat kan de sector zorg en welzijn leren over klantbeleving?

Bent u benieuwd wat de sector zorg en welzijn kan leren van een organisatie waar klantbeleving in het DNA zit? Op donderdag 24 mei 2018 gaat Fons Jurgens, directievoorzitter van de Efteling, hier graag met u over in gesprek.

Herinnert u zich uw eerste bezoek aan het Sprookjesbos nog?

De Efteling werkt elke dag om wonderen tot leven ​te brengen. Alles, van medewerkers tot attracties, draait om klantbeleving. Zo bezorgt het park zijn bezoekers een unieke ervaring. Een bezoek aan een zorg- of welzijnsinstelling zal misschien nooit een “dagje uit” worden.

Toch kunt u leren van de Efteling: een positieve ervaring met uw dienstverlening kan, zowel in het ziekenhuis als in een pretpark namelijk het verschil maken.

Aanmelden

 

 De Efteling nodigt u uit

 
 

Dit kunt u verwachten

U gaat in gesprek met Fons Jurgens, directievoorzitter van de Efteling, in gesprek over klantbeleving. Frans Goenee, inspiratiemanager van de Efteling neemt u mee in de wereld van de Efteling. Tijdens een informeel hapjesdiner wisselt u ervaringen uit met vakgenoten en u brengt een exclusief bezoek aan Symbolica, de nieuwste attractie van de Efteling. Het is helaas niet mogelijk om voorafgaand aan het evenement het attractiepark te bezoeken. 

Locatie

Deze exclusieve en speciale bijeenkomst van ‘Leren van’ vindt plaats in de Efteling in Kaatsheuvel. Het park is opgericht in 1952 en werd in juli 2017 door de gezaghebbende website ‘Theme Park’ uitgeroepen tot beste pretpark ter wereld.

Programma op donderdag 24 mei 2018

Uw gastheer: Peter Borgdorff, directeur PFZW
 

15.30 uur   Een sleutelier opent de poort van de Efteling voor
16.30 uur   Inspiratiesessie met Frans Goenee, inspiratiemanager Efteling
17.30 uur   Korte pauze
17.45 uur   Vraaggesprek met Fons Jurgens, directievoorzitter Efteling
18.45 uur   Borrel en hapjesdiner
19.30 uur   Exclusief attractiebezoek Symbolica
20.00 uur   Koffie / thee – einde bijeenkomst 

Meld u hier aan

Leren en netwerken

De Leren van bijeenkomsten voor beslissers uit zorg en welzijn, bieden een unieke mogelijkheid om te leren van ervaringen uit andere sectoren en om te netwerken met vakgenoten. Nog nooit een bijeenkomst bijgewoond? Bekijk hier een impressie van een eerdere Leren van Themabijeenkomst.

Vragen of meer informatie?  

Stuur een bericht naar lerenvan@pfzw.nl