Uitnodiging 'Leren van' het Rijksmuseum

Hoe vergroot uw organisatie haar maatschappelijke impact?

De maatschappij verandert razendsnel en het Rijksmuseum verandert mee. Om maatschappelijk relevant te blijven, moet je als organisatie constant in beweging zijn. Dit geldt voor een museum, maar ook voor de sector zorg en welzijn.

Taco Dibbits: “Het wordt een hele bijzondere dag waarin we veel van elkaar leren en onze maatschappelijke impact nóg groter kunnen maken.”

 

 

31 oktober 2019: leren van het Rijksmuseum

Het Rijksmuseum wil voor iedereen toegankelijk zijn en blijven. Waarom vindt het museum dit zo belangrijk en hoe realiseren ze dit? En wat kan de zorg- en welzijnssector hiervan leren?

Het antwoord op die vragen zoeken we dicht bij de bron: op donderdag 31 oktober 2019 vindt deze editie van ‘Leren van’ plaats in het Rijksmuseum.

 ​

Rutger  van den Berg        

 Rutger  van den Berg

        Rutger  van den Berg

Taco Dibbits                    Annemies Broekgaarden     Peter Borgdorff
Directeur Rijksmuseum    Hoofd Publiek & Educatie    Gastheer namens PFZW
                                     Rijksmuseum

Dit kunt u verwachten

  • Laat u inspireren door directeur Taco Dibbits. Ontdek hoe uw organisatie haar maatschappelijke impact vergroot en ervaar welke verbindende rol kunst hierin speelt.
  • Annemies Broekgaarden, hoofd Publiek & Educatie, neemt u mee in de wereld van inclusiviteit en maatschappelijke betrokkenheid binnen het Rijksmuseum.
  • Krijg een bijzondere rondleiding door het Rijksmuseum.
  • Optioneel: Bezoek vanaf 11:00 uur het museum op eigen gelegenheid. Om 13:30 uur starten we met het Leren-van-programma in de Foyer.

Programma

Vanaf 11:00 uur kunt u op eigen gelegenheid het museum bezoeken. Om 13:30 uur start het programma van Leren van.

13:30 uur – Ontvangst in de foyer
14:00 uur – Unieke rondleiding door het Rijksmuseum
15:30 uur – Interactief vraaggesprek met Taco Dibbits en Annemies Broekgaarden over maatschappelijke relevantie en de rol van kunst binnen zorg en welzijn
17:00 uur – Borrel
17:45 uur – Einde bijeenkomst

Over ‘Leren van’

'Leren van' is een kennisplatform voor beslissers in de sector zorg en welzijn. Het bestaat uit een magazine en themabijeenkomsten. De ‘Leren van’ bijeenkomsten bieden een unieke mogelijkheid om te leren van ervaringen uit andere sectoren en om te netwerken met vakgenoten.

Nog nooit een bijeenkomst bijgewoond? Bekijk hier een impressie van de laatste ‘Leren van’ themabijeenkomst. 

Impressie ‘Leren van’ de jongeren van nu

Meer informatie

Heeft u een specifieke vraag? Mail naar lerenvan@pfzw.nl