Uitnodiging Leren van Teun de Nooijer

Wat kan de sector zorg en welzijn leren van de (top)sport?

​​​Op dinsdag 3 oktober 2017 vindt de Leren van themabijeenkomst met meervoudig olympisch hockey kampioen Teun de Nooijer in Amsterdam plaats.

Werken in zorg en welzijn is topsport

Een loopbaan is tegenwoordig langer dan ooit tevoren. We gaan steeds later met pensioen. Hoe zorgt u ervoor dat uw organisatie en uw medewerkers hun conditie behouden en optimaal blijven presteren? Wat kan de sector zorg en welzijn op dit vlak leren van de (top)sport?

Ex topsporter, Olympisch kampioen en coach Teun de Nooijer deelt zijn ervaring op het gebied van sport in combinatie met wetenschap met u en gaat in op onderwerpen als vitaliteit, focus, talentontwikkeling en het aansturen van teams en strategie voor organisaties.

Meld u nu aan

 

 Bekijk de video uitnodiging van Teun de Nooijer

 

Locatie

Deze editie van Leren van zal plaatsvinden in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Het stadion is in 1927 door de Voorburgse architect Jan Wils in opdracht van het NOC ontworpen voor de Olympische Zomerspelen van 1928. Van 1998 tot 2000 is het stadion gerestaureerd en hersteld naar de oorspronkelijke staat.

Programma

Uw gastheer: Peter Borgdorff, directeur PFZW

14.30 uur             Ontvangst in het Olympisch Stadion
14.45 uur             Activiteit op het veld en/of rondleiding door het stadion
15.30 uur             Interactief vraaggesprek met Teun de Nooijer 
16.45 uur             Mini-tafels en netwerkborrel
17.45 uur             Einde programma

Leren en netwerken

De Leren van bijeenkomsten voor beslissers uit zorg en welzijn, bieden een unieke mogelijkheid om te leren van ervaringen uit andere sectoren en om te netwerken met vakgenoten. Nog nooit een bijeenkomst bijgewoond? Bekijk hier een impressie van een eerdere Leren van Themabijeenkomst.

Meld u nu aan

Vragen of meer informatie?  

Stuur een bericht naar lerenvan@pfzw.nl