Thematafel ‘Leren van’ Tony’s Chocolonely op 8 november

​Eén van de grootste chocolademerken van Nederland met een missie die bijna onmogelijk lijkt: 100% slaafvrije chocolade. Tony’s Chocolonely gaat deze uitdaging aan. Met gedrevenheid, eigenheid en doorzettingskracht weet het bedrijf iedereen keer op keer te verrassen met zijn bijzondere visie en aanpak.   

Hoe lukt het hen zo’n sterk merk neer te zetten en zowel medewerkers als consument enthousiast mee te nemen op hun reis? En hoe zorgen zij ervoor dat winstgevendheid en écht verantwoord ondernemen elkaar niet bijten maar juist perfect samengaan? Eén van de grootste chocolademerken van Nederland met een missie die bijna onmogelijk lijkt: 100% slaafvrije chocolade. Tony’s Chocolonely gaat deze uitdaging aan. Met gedrevenheid, eigenheid en doorzettingskracht weet het bedrijf iedereen keer op keer te verrassen met zijn bijzondere visie en aanpak. Hoe lukt het hen zo’n sterk merk neer te zetten en zowel medewerkers als consument enthousiast mee te nemen op hun reis? En hoe zorgen zij ervoor dat winstgevendheid en écht verantwoord ondernemen elkaar niet bijten maar juist perfect samengaan?   

Ingrediënten voor succes  

Op de ‘Leren van’ thematafel op dinsdag 8 november in The Colour Kitchen in Utrecht gaat Henk Jan Beltman, Chief Chocolate Officer van Tony’s Chocolonely en marketeer van het jaar 2016 gaat graag met u in gesprek. Hij vertelt u welke zes ingrediënten het recept zijn tot succes. En waarom het zo belangrijk is om te geloven in uw merk en wat u doet en hoe u het  beste uit uw organisatie en medewerkers kunt halen.    Op de ‘Leren van’ thematafel op dinsdag 8 november in The Colour Kitchen in Utrecht gaat Henk Jan Beltman, Chief Chocolate Officer van Tony’s Chocolonely en marketeer van het jaar 2016 gaat graag met u in gesprek. Hij vertelt u welke zes ingrediënten het recept zijn tot succes. En waarom het zo belangrijk is om te geloven in uw merk en wat u doet en hoe u het beste uit uw organisatie en medewerkers kunt halen.  

Bekijk Henk Jan’s persoonlijke uitnodiging