Wat is 'Leren van'?

Platform voor bestuurders en beslissers in zorg en welzijn

‘Leren van’ is een inspirerend platform voor beslissers in zorg en welzijn. Het bestaat onder meer uit een magazine en thematafels.

Waarom doen we dit?

‘Spiegelen is prima, maar dan alleen aan topmensen van wie ik iets kan leren’. Dat zeggen beslissers in de sector zorg en welzijn op de vraag waar ze behoefte aan hebben als het gaat om kennis delen. We vroegen verder en stelden vast dat pensioen geen onderwerp is dat hoog op de agenda staat van bestuurders in zorg en welzijn. ‘Ik besteed 0,1% van mijn tijd aan pensioen’, was een van de reacties. U zit dus niet te wachten op pensioeninformatie. Wat u wel op prijs stelt, is relevante informatie, die inspireert en waar u iets van kunt leren. Met het platform ‘Leren van’ faciliteren wij die wens.

Wat kunt u verwachten?

Twee keer per jaar ontvangen bestuurders en beslissers van 100+ zorg- en welzijnsinstellingen in Nederland het magazine ‘Leren van’. In elke editie geven we een topper van buiten onze sector een podium. Iemand waar wij in zorg en welzijn iets van kunnen leren. Maar het magazine staat niet op zichzelf. Tijdens onze inspirerende thematafels die wij tweemaal per jaar organiseren, ontmoet u de bestuurders of wetenschappers die in het magazine aan het woord komen. En op ons online platform kunt u achtergrondartikelen en handige tips van de prominent nalezen en delen met collega’s of mede-beslissers.​ 

 

 

 

 

 

 

Inspirerende sprekers

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gelegenheid voor het stellen van uw vragen
 
 

Doorpraten tijdens mini-tafels

 

Collega-bestuurders ontmoeten