Maak uw nieuwe medewerker snel wegwijs in pensioen

U wilt nieuwe medewerkers graag snel wegwijs maken. Ook in hun pensioen, als onderdeel van de arbeidsvoorwaarden. PFZW helpt u hierbij met een flyer die u kunt meegeven aan uw nieuwe medewerker. De flyer bevat een handige checklist  en linkt door naar een webpagina waar uw medewerker kans maakt op een bioscoopbon.

Beter inzicht in pensioen

De nieuwe Wet pensioencommunicatie, die op 1 juli in werking trad, geeft u als werkgever meer verantwoordelijkheid in de communicatie over pensioen aan uw medewerkers. De nieuwe wet zorgt er voor dat uw medewerkers beter inzicht krijgen in hun eigen pensioen en dat ze op tijd iets regelen mocht dat nodig zijn. Om u hierbij te helpen, hebben wij de nieuwe flyer gemaakt. De flyer nodigt uw nieuwe collega op een toegankelijke manier uit even stil te staan bij het onderwerp pensioen. Bovendien maakt uw medewerker kans op een bioscoopbon ter waarde van € 20,-.

Hoe gebruikt u de flyer?

U kunt de flyer hier downloaden. Daarna kunt u de flyer printen en aan uw medewerker overhandigen. Stuurt u uw medewerker liever een e-mail, dan linkt u direct door naar de flyer. U kunt dan de begeleidende tekst gebruiken. 

Download de flyer ʼWelkom bij PFZWʼ

Download de begeleidende tekst voor e-mail

Ook interessant voor u:

Geen paniek over nieuwe Wet pensioencommunicatie