Toekomst Verkenner geeft u totaalinzicht in uw financiën

Binnen tien minuten uw persoonlijke gegevens verzamelen

​Binnenkort krijgen alle deelnemers van Pensioenfonds Zorg en Welzijn toegang tot de Toekomst Verkenner. Hiermee ziet u eenvoudig, snel en veilig wat vervroegde pensionering of minder werken betekent voor uw financiële situatie.  

Veel van onze deelnemers doen zwaar werk en geven aan dat het door de stijgende AOW-leeftijd niet zal lukken tot pensioendatum te blijven werken. Als pensioenfonds maken we ons daar ook zorgen over en zoeken we naar oplossingen om onze deelnemers vitaal met pensioen te laten gaan. Via de Toekomst Verkenner willen we u bekend maken met de mogelijkheden om eerder of in deeltijd met pensioen te gaan. 

Met de Toekomst Verkenner kunt u in een veilige Digid-omgeving binnen tien minuten uw persoonlijke gegevens verzamelen. U kunt zelf deze gegevens selecteren uit bestanden van de Belastingdienst, mijnpensioenoverzicht.nl en het UWV. Hierdoor heeft u op laagdrempelige wijze toegang tot al uw opgebouwde inkomsten. U hoeft dus niet meer in uw eigen administratie te zoeken naar papieren en overzichten van allerlei instanties.  

Op dit moment is de Toekomst Verkenner beschikbaar voor een beperkte groep deelnemers. Op basis van hun ervaringen maken we de Toekomst Verkenner nog beter. We laten het u het weten als u er ook mee aan de slag kunt.

 

Toekomst Verkenner
9 april 2018
​​