Fit je pensioen in

Op 6, 7 en 8 november vindt de Pensioen3Daagse plaats. Dit initiatief van het Ministerie van Financiën heeft als doel om Nederlanders even te laten stilstaan bij hun pensioen.

PFZW vindt het belangrijk dat u gezond en vitaal met pensioen kunt gaan. Daarom introduceren we speciaal voor de Pensioen3Daagse 3 tests, die u inzicht geven in hoe fit u bent.

PFZW weet dat werken in de zorg dankbaar, maar ook zwaar werk is. Ook uit cijfers van het CBS blijkt dat medewerkers in zorg en welzijn vaak minder fit zijn in vergelijking met andere sectoren. Daarom vindt PFZW het belangrijk dat er tijdens de Pensioen3Daagse extra aandacht is voor dit onderwerp, door zorgmedewerkers op hun financiële, mentale en fysieke fitheid te wijzen. Dit doen we op verschillende manieren, bijvoorbeeld door het bezoeken van werkgevers én door het lanceren van fitjepensioenin.nl.

Weet u hoe financieel, mentaal en fysiek fit u bent? Door middel van 3 korte tests komt u erachter wat uw score is. Ook krijgt u tips hoe u uw fitheid kunt verbeteren.

 

Doe de test​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

 

5 november 2018