Hoe log ik in op MijnPFZW?

U kunt inloggen met uw zelfgekozen gebruikersnaam en wachtwoord.

Wanneer u Partnerpensioen ontvangt bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn is het helaas niet mogelijk om in te loggen op MijnPFZW. 

 

Bezoekt u MijnPFZW voor het eerst? 

Om in te kunnen loggen op MijnPFZW heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Daarom is het belangrijk dat u een eigen account aanmaakt. Dit kunt u doen door u te registreren bij MijnPFZW. Klik op de knop 'Registreren'.


Ik heb me  al aangemeld op de oude Pensioenplanner. Kan ik deze inloggegevens gebruiken? 

U kunt uw oude inloggegevens gebruiken. Meestal is uw gebruikersnaam uw klantnummer. Uw klantnummer vindt u onder meer op uw Pensioenoverzicht.

Waarom moet ik me registreren bij MijnPFZW?

Als u MijnPFZW voor het eerst bezoekt, is het belangrijk dat u zich eerst registreert. Zo weten wij zeker dat alleen u uw eigen pensioengegevens kunt inzien. U kunt zich registeren bij MijnPFZW door op de knop ‘Registreren’ te klikken.


Bent u uw gebruikersnaam vergeten?

U vindt op de inlogpagina voor Mijn PFZW een link met "Gebruikersnaam vergeten?". Als u daar op klikt, kunt u een nieuw account aanmaken voor MijnPFZW.


Bent u uw wachtwoord vergeten?

Als u uw wachtwoord bent vergeten, klikt u op de link met "Wachtwoord vergeten?". U kunt dan uw gebruikersnaam en e-mailadres invullen. Als uw e-mailadres overeenkomt met het e-mailadres dat wij van u in ons systeem hebben staan ontvangt u direct per e-mail een link waar u uw wachtwoord kunt wijzigen.

Komt uw e-mailadres niet overeen met het e-mailadres dat wij van u in ons systeem hebben staan of is uw e-mailadres niet bij ons bekend? Dan ontvangt u binnen een paar werkdagen een brief met een link waar u uw wachtwoord kunt wijzigen.

Bent u uw gebruikersnaam en wachtwoord vergeten?
Dan kun u zich opnieuw registeren.

Waar moet ik mijn activatiecode invullen?

Als u een account heeft aangemaakt en voor het eerst wil inloggen op MijnPFZW, vragen wij u eenmalig een activatiecode in te vullen. Deze code ontvangt u via brief of mail van ons. Klik op ‘Activeren’ onder Aanmelden met activatiecode om deze code in te vullen.


Aan welke eisen moet het wachtwoord voor MijnPFZW voldoen?

Het wachtwoord voor de Pensioenplanner moet voldoen aan de volgende eisen:

  • Minimaal 8 tekens
  • Minimaal 1 hoofdletter, 1 kleine letter én 1 cijfer
  • Andere toegestane leestekens zijn alleen: ! @ # $ % ^ & * ( )