De winnaar

Na een spannende strijd mag Tara Mulder zich de winnaar noemen van de PFZW Design Award 2019. De vakkundige jury vond haar concept 'Boswandeling' de beste oplossing. Haar idee? Tara wil het vergeten trappenhuis van het Reinier de Graaf Ziekenhuis aanpassen door middel van geur, geluid en fotobehang, waardoor het lijkt alsof de traploper door een bos wandelt en eerder geneigd is de trap te nemen. Een oplossing die niet alleen voordelen biedt voor doktersassistenten, maar ook voor andere medewerkers, patiënten en bezoekers. Het is de bedoeling om Tara’s innovatie daadwerkelijk uit te rollen in het ziekenhuis.
 

De award

De Design Award is in het leven geroepen door PFZW en is een unieke samenwerking tussen PFZW, het Reinier de Graaf Ziekenhuis en de TU Delft. Naast zorgen voor een goed pensioen, wil PFZW een bijdrage leveren aan een gezonde sector en vitale medewerkers in zorg en welzijn. Zodat zij later in goede gezondheid van hun welverdiende pensioen kunnen genieten.

Het hele traject van inzending tot uitreiking is vastgelegd in een mini-videoserie, die in september verschijnt op Betere Wereld en op de YouTube-pagina van Pensioenfonds Zorg en Welzijn.