Samen goed pensioen

Gemiddeld krijg je na je pensionering zo’n drie keer het bedrag terug dat je als premie hebt ingelegd. Dat is veel meer dan je zelf kunt sparen bij de bank of in een oude sok. Bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn dragen we samen de lusten én de lasten. We bouwen in goede tijden samen een buffer op, waar we in slechte economische tijden uit kunnen putten. Zo voorkomen we dat de ene generatie bij pensionering financieel beter af is dan de andere en hebben we samen een goed pensioen.

Duurzaam beleggen voor een betere wereld

Een goed pensioen is meer waard als je ervan kunt genieten in een leefbare wereld. Daarom beleggen we de premies graag zo duurzaam mogelijk en streven we daarbij continue naar financieel én maatschappelijk rendement. We investeren in bedrijven en projecten die succesvol zijn door geld te verdienen én de wereld beter maken. Maar we oefenen ook invloed uit als groot aandeelhouder bij bedrijven waar het (nu) nog niet zo duurzaam gaat. Zo draagt jouw pensioengeld bij aan een betere wereld.

Vitale sector met vitale mensen

Er is meer nodig voor een goede oude dag dan geld en een leefbare wereld. Je wilt gezond kunnen werken en daadwerkelijk kunnen genieten van je pensioen. Dat is niet iets vanzelfsprekends. Omdat we welzijn net zo belangrijk vinden als welvaart, helpen we werkgevers bij het realiseren van een vitale organisatie. Ook helpen en inspireren we werknemers om hun werk fit en gemotiveerd te kunnen blijven doen tot hun pensioen. Zo zorgen we samen voor een vitale sector met vitale mensen.