Samen goed pensioen

U krijgt na uw pensionering het bedrag dat u als premie inlegt dubbel en dwards terug. Dat is veel meer dan u zelf kunt sparen bij de bank of in een oude sok. Bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn dragen we samen de lusten én de lasten. We bouwen in goede tijden samen een buffer op, waar we in slechte economische tijden uit putten. Zo voorkomen we dat de ene generatie bij pensionering financieel beter af is dan de andere en genieten we samen een goed pensioen.

Duurzaam beleggen voor een betere wereld

Een goed pensioen is meer waard als u ervan geniet in een leefbare wereld. Daarom beleggen we de premies graag zo duurzaam mogelijk en streven we continue naar financieel én maatschappelijk rendement. We investeren in bedrijven en projecten die succesvol zijn door geld te verdienen én de wereld beter maken. Maar we oefenen ook invloed uit als groot aandeelhouder bij bedrijven waar duurzaamheid (nu) nog niet zo hoog in het vaandel staat. Zo draagt uw pensioengeld bij aan een betere wereld.

Vitale sector met vitale mensen

Er is meer nodig voor een goede oude dag dan geld en een leefbare wereld. Zoals gezond werken en daadwerkelijk kunnen genieten van je pensioen. Dat is niet iets vanzelfsprekends. Omdat we welzijn net zo belangrijk vinden als welvaart, helpen we werkgevers bij het realiseren van een vitale organisatie. Ook helpen en inspireren we werknemers om hun werk fit en gemotiveerd te blijven doen tot hun pensioen, dit doen we op ons platform Goed Bezig. Zo zorgen we samen voor een vitale sector met vitale mensen.