Het platform

Op ons platform vind je ervaringen van collega's, tips van deskundigen en hartverwarmende video's die het dagelijkse werk net even wat mooier, leuker en fijner maken. Daarnaast vind je er ook verhalen en informatie over je pensioen. Elke week verschijnen er nieuwe posts op het platform.

Het magazine

Het printmagazine Goed Bezig versturen we drie keer per jaar (maart, augustus, november) aan onze deelnemers. Je ontvangt het automatisch als je jonger bent dan 43 jaar én pensioen opbouwt bij PFZW. In het magazine lees je veel ervaringen van collega’s op de werkvloer en steek je ook nog eens het nodige op over je pensioen. 

Thema 'out-of-the-box'

De nieuwste editie van het magazine staat in het teken van ‘out-of-the-box’. In zorg en welzijn handel je volgens regels en protocollen. Maar soms is het goed om vanuit je hart te werken en out-of-the-box te denken over wat het beste is voor je patiënten en cliënten. 

Het magazine in het kort:

  • Kassa-presentator Amber Kortzorg loopt mee met behandelaar Sofie Bakx van jeugdzorginstelling Yes We Can Clinics. ‘Knap hoe je het vertrouwen van deze jongeren wint,’ zegt Amber tegen Amber. Zie pagina 6-11.
  • Vijf tips om inspiratie te halen uit onverwachte hoek. Kijk op pagina 12-13.
  • Pedagogisch medewerker Joran (23) vertelt over de lastige positie van mannen in de kinderopvang. Lees zijn verhaal op 18-19.
  • De inkomsten en uitgaven van jongerenconsulent Martesano (35) die in zijn vrije tijd keeperstraining geeft bij ADO Den Haag.

Naast deze onderwerpen vind je nog veel meer informatie in deze editie van Goed Bezig. Zoals korte berichten uit het vak, interessante weetjes over je pensioen en als afsluiter het bijzondere verhaal van verpleegkundige-in-opleiding Vera (20) die vrijwilliger is bij een jongerenhospice. En vergeet niet de puzzel in te vullen en op te sturen, want je maakt weer kans op een dinerbon van 100 euro. Speel je mee? Lees dan ook even de voorwaarden.

Eerdere edities