Het platform

Op ons platform vind je ervaringen van collega's, tips van deskundigen en hartverwarmende video's die het dagelijkse werk net even wat mooier, leuker en fijner maken. Daarnaast vind je er ook verhalen en informatie over je pensioen. Elke week verschijnen er nieuwe posts op het platform.

Het magazine

Het printmagazine Goed Bezig versturen we drie keer per jaar (maart, augustus, november) aan onze deelnemers. Je ontvangt het automatisch als je jonger bent dan 43 jaar én pensioen opbouwt bij PFZW. In het magazine lees je veel ervaringen van collega’s op de werkvloer en steek je ook nog eens het nodige op over je pensioen. 

Thema 'vallen en opstaan'

De nieuwste editie van het magazine staat in het teken van ‘vallen en opstaan’. Als jonge professional in zorg of welzijn zul je best wel eens een fout maken. Een bekend gezegde luidt: ‘Het maakt niet uit hoe vaak je valt, het gaat erom hoe je weer opstaat’. In dit magazine veel ervaringsverhalen van collega’s die vielen én weer opkrabbelden.

Het magazine in het kort:

  • Zanger Nick Schilder loopt mee met muziektherapeut Naomi Starsky. ‘Prachtig om te zien hoe jij mensen helpt met muziek.’ Zie pagina 6-11.
  • Vijf tips hoe je op de werkvloer het best kunt omgaan met fouten. Kijk op pagina 12-13.
  • Bij chirurg Henk Jan Mantel zat de schrik er goed in nadat hij een fout maakte tijdens een galblaasoperatie. Lees zijn verhaal op 18-19.
  • De inkomsten en uitgaven van productieleider in het theater Thomas Dijkstra (32) die graag sleutelt aan oldtimers.

Naast deze onderwerpen vind je nog veel meer informatie in deze editie van Goed Bezig. Zoals korte berichten uit het vak, interessante weetjes over je pensioen en als afsluiter het verhaal van jongerenwerker Claudin (31) die vluchtelingenkinderen helpt bij het leven in Nederland. En maak vanaf dit nummer kans op een dinerbon van 100 euro als je de puzzel goed invult. Speel je mee? Lees dan ook even de voorwaarden.

Eerdere edities