Online vragenuur voor gepensioneerden: woensdag 26 juni, 16.00 uur

De regels voor pensioen gaan veranderen. Op 1 januari 2026 gaat PFZW over op de nieuwe regels. U kunt er gerust op zijn dat u elke maand pensioeninkomen of een uitkering blijft ontvangen. Wij blijven voor uw pensioen of uitkering zorgen. Ook al wordt u 120 jaar. Houden vragen over de nieuwe pensioenregeling u nu al bezig? Neem dan deel aan het online vragenuur van PFZW op woensdag 26 juni van 16.00 - 17.00 uur. Speciaal voor gepensioneerden. Meld u nu aan.

  • Wilt u weten wat het betekent dat uw pensioen meebeweegt met de resultaten van PFZW?
  • Heeft u een vraag over het omzetten van de pensioenen?
  • Welke andere vragen over de nieuwe pensioenregeling houden u bezig?

Mariëtte Simons (bestuurslid PFZW namens de werknemersorganisaties/gepensioneerden) en Dick Boeijen (pensioenexpert) beantwoorden de meest gestelde vragen die tijdens het vragenuur binnenkomen.

Woensdag 26 juni 2024 | 16.00 - 17.00 uur

Zet 26 juni alvast in uw agenda, u bent van harte welkom. Wanneer u zich aanmeldt, ontvangt u van ons een week van tevoren een e-mail met een link. Past dit tijdstip niet in uw agenda? Geen probleem. U kunt het online vragenuur hier later terugkijken. Dan vindt u ook de meest gestelde vragen en antwoorden op onze website. Aan het online vragenuur zijn geen kosten verbonden.

Heeft u nu al een vraag?

Heeft u nu al een vraag die u graag tijdens het online vragenuur beantwoord wil zien? Laat het ons alvast weten via vraagdeexpert@pfzw.nl