Onze cookies helpen

Wij helpen u graag met uw pensioen. Met cookies kunnen wij dat nog beter doen door de website voor u persoonlijk in te richten. Daarmee vindt u sneller wat u zoekt. Wilt u dat?

Leg me meer uit

Videogesprek: afspraak vanuit uw eigen huis

U hoeft de deur niet meer uit om een pensioenspecialist te spreken. U kunt namelijk persoonlijke informatie over uw pensioen bespreken via een videogesprek. Dat is een persoonlijk gesprek via uw computer, laptop, tablet of smartphone. Makkelijk én veilig.

Waarom een videogesprek?

Soms is het handiger als u niet naar kantoor hoeft te komen voor een gesprek. Vanwege het coronavirus, bijvoorbeeld. Maar ook als u geen oppas kunt vinden of druk bent, kan een videogesprek een uitkomst zijn. Dat scheelt u reistijd!

Wat heeft u nodig?

  • Een laptop, computer, smartphone of tablet met webcam;
  • Een goede en stabiele verbinding met wifi. Tip: check vooraf of de camera en het geluid werkt, dit wordt soms door een ander programma geblokkeerd;
  • Wilt u hulp bij het doorlopen van het pensioenplan op MijnPFZW? Dan is het aan te raden om het gesprek te voeren op een apparaat met een groter scherm zoals een laptop, computer of tablet. De pensioenspecialist kan een scherm delen zodat u mee kunt kijken. 

Afspraak maken?

Een afspraak maken is heel makkelijk.

  • Klik op de link 'Maak hier uw afspraak'
  • Zoek een geschikte datum en tijdstip*
  • Klik op de geschikte datum en tijdstip
  • Afspraak is gemaakt

Hoe werkt het?

Als u een afspraak heeft gemaakt, krijgt u een bevestigingsmail met een beveiligde link. Op de datum en tijdstip van de afspraak klikt u op de beveiligde link. Het videogesprek opent en de afspraak kan beginnen.

PFZW onderzoekt het videogesprek als mogelijke nieuwe dienstverlening

Het voeren van gesprekken via video is nieuw voor PFZW. Wij onderzoeken de mogelijkheid om dit kanaal in te zetten als aanvulling op onze bestaande dienstverlening. Voordeel: Het gesprek kan vanaf iedere gewenste locatie gevoerd worden, zelfs vanuit het buitenland. 

Confident young businesswoman wearing wireless headphones, discussing project details with clients via video call. Intelligent skilled female worker speaker holding online meeting with colleagues.

Wilt u een videogesprek plannen?