Het platform

Op ons platform vind je ervaringen van collega's, tips van deskundigen en hartverwarmende video's die het dagelijkse werk net even wat mooier, leuker en fijner maken. Daarnaast vind je er ook verhalen en informatie over je pensioen. Elke week verschijnen er nieuwe posts op het platform.

Het magazine

Het printmagazine Goed Bezig versturen we drie keer per jaar (maart, augustus, november) aan onze deelnemers. Je ontvangt het automatisch als je jonger bent dan 43 jaar én pensioen opbouwt bij PFZW. In het magazine lees je veel ervaringen van collega’s op de werkvloer en steek je ook nog eens het nodige op over je pensioen. 

Thema 'in balans'

De nieuwste editie van het magazine staat in het teken van ‘in balans’. Als jonge professional in zorg of welzijn heb je nogal wat ballen in de lucht te houden. Wist je dat 21 procent van de 25 tot 35-jarigen weleens last heeft van burn-outachtige klachten? Vaak het gevolg van een hoge werkdruk. In deze editie willen we je informeren, inspireren en ondersteunen om fit en in balans te blijven.

Het magazine in het kort:

  • Food-journalist Jet van Nieuwkerk loopt mee met dieetkok Elwin van Dokkum van ziekenhuis Gelders Vallei. ‘Lekker eten is zo belangrijk om je goed te voelen.’ Zie pagina 6-11.
  • Vijf tips voor het vinden van een goede balans. Kijk op pagina 12-13.
  • Pedagoog Simon Hay vertelt hoe hij alle ballen in de lucht houdt met een drukke baan en vier jonge kinderen. Lees zijn verhaal op 20-21.
  • De inkomsten en uitgaven van wijkverpleegkundige Linda (26) die graag mensen blij maakt met etentjes en cadeautjes.

Naast deze onderwerpen vind je nog veel meer informatie in deze editie van Goed Bezig. Zoals korte berichten uit het vak, interessante weetjes over je pensioen, hoe je in contact komt met PFZW en als afsluiter het verhaal van psycholoog Saisha (31) die samen met collega’s een luisterend oor biedt voor mensen die mentale steun kunnen gebruiken.

Eerdere edities