Het platform

Op ons platform vind je ervaringen van collega's, tips van deskundigen en hartverwarmende video's die het dagelijkse werk net even wat mooier, leuker en fijner maken. Daarnaast vind je er ook verhalen en informatie over je pensioen. Elke week verschijnen er nieuwe posts op het platform.

Het magazine

Het printmagazine Goed Bezig versturen we drie keer per jaar (maart, augustus, november) aan onze deelnemers. Je ontvangt het automatisch als je jonger bent dan 43 jaar én pensioen opbouwt bij PFZW. In het magazine lees je veel ervaringen van collega’s op de werkvloer en steek je ook nog eens het nodige op over je pensioen. 

Thema 'nieuwe stap'

De nieuwste editie van het magazine staat in het teken van ‘nieuwe stap’. In je leven zet je vaak een nieuwe stap. Grote stappen, zoals een baan of woning. Maar ook kleine, door dingen net even anders aan te pakken dan je gewend bent. In dit magazine lees je over collega’s die in hun werk én leven nieuwe stappen hebben gezet.

Verder in het magazine:

  • Actrice Stijn Fransen, zelf hoogzwanger, liep mee met kraamverzorgster Esmee Beltman. “Jouw rust in huis lijkt me heerlijk.” Zie pagina 6-11.
  • 5 tips om snel te wennen aan veranderingen. Kijk op pagina 12-13.
  • Heidi Bronkhorst (48) miste het plezier in haar werk in de jeugdhulpverlening en stapte over naar de kraamzorg. Lees haar verhaal op pagina 20-21.
  • De inkomsten en uitgaven van Joyce (35) die een gezin met vier kinderen heeft en graag op zoek gaat naar koopjes. Zie pagina 22.
Naast deze onderwerpen vind je nog veel meer informatie in deze editie van Goed Bezig. Zoals korte berichten uit het vak, interessante weetjes over je pensioen, hoe je in contact komt met PFZW en als afsluiter het verhaal van Heleen (33) die medische kennis begrijpelijk en toegankelijk wil maken voor iedereen.
 
Veel leesplezier!
 

Eerdere edities