Onze cookies helpen

Wij helpen u graag met uw pensioen. Met cookies kunnen wij dat nog beter doen door de website voor u persoonlijk in te richten. Daarmee vindt u sneller wat u zoekt. Wilt u dat?

Leg me meer uit

Welkom terug bij PFZW

Veel succes met uw nieuwe baan! Het pensioen dat u daarmee opbouwt, komt automatisch bij het pensioen dat u al had bij PFZW. Bekijk wat u zelf kunt doen.

 

Bekijk al uw pensioenpotjes

Op Mijnpensioenoverzicht.nl krijgt u een overzicht van al het pensioen dat u bij verschillende pensioenuitvoerders heeft opgebouwd. U logt veilig in met uw DigiD.

Waardeoverdracht: pensioen laten staan of overdragen?

Pensioen dat u bij een andere pensioenuitvoerder heeft opgebouwd, kunt u meenemen naar PFZW. Dat heet waardeoverdracht. Bekijk of dat voor u interessant is en hoe dat werkt. Let op:

  • Waardeoverdracht is alleen mogelijk als de dekkingsgraad van beide pensioenuitvoerders hoger dan 100% is. De dekkingsgraad van PFZW is op dit moment lager dan 100%.
  • Sommige pensioenuitvoerders dragen uw pensioen automatisch over naar PFZW als u een klein pensioen heeft van € 2,01 tot en met € 497,27 bruto per jaar. U hoeft daar zelf niets voor te doen.
  • De wet Waardeoverdracht klein pensioen schrijft voor dat heel kleine pensioenen (tot en met € 2,00 bruto per jaar) vanaf 1 januari 2019 automatisch vervallen.​ 

Hoeveel kan het worden?

Op uw beveiligde pagina’s in MijnPFZW ziet u wat u al heeft opgebouwd, hoeveel het kan worden en wat u eerder aan PFZW heeft doorgegeven. Als uw gegevens niet kloppen, kunt u zelf wijzigingen doorgeven. U logt veilig in met uw DigiD.