In principe digitaal

De bijeenkomst vindt in principe digitaal plaats. Als de coronamaatregelen het tegen die tijd toelaten maken we er een hybride sessie van:  kunt u deze sessie dan zowel live volgen bij ons in Zeist als digitaal. Het aantal plekken voor het live bijwonen van de ontbijtsessie is dan sowieso wel beperkt in verband met de 1,5 meter afstand.

Peter Borgdorff is een vast gezicht op de ontbijtsessie. Helaas is dit de laatste keer dat wij hem zien op de ontbijtsessie. Peter gaat per 1 januari 2021 met pensioen. 

Het programma

1.      Status uitwerking van het pensioenakkoord
Minister Koolmees heeft deze zomer de besluiten van het kabinet en de uitwerking van het Pensioenakkoord in een hoofdlijnennotitie vastgelegd waarmee de pensioenfondsen aan de slag kunnen. Peter Borgdorff, directeur van PFZW, praat u graag bij over de voortgang en laatste stand van zaken.

2.      Het Potentieel Pakken
De stichting Het Potentieel Pakken heeft samen met PGGM&Co onder 17.500 zorgprofessionals een enquête uitgevoerd over het thema deeltijd. En wat blijkt: ongeveer 1 op de 4 medewerkers in de zorg staat open voor een groter contract. Het Potentieel Pakken heeft een innovatieve, actiegerichte en praktische aanpak ontwikkeld met als doel contractuitbreiding wél mogelijk te maken. De Stichting heeft hierin nauw samengewerkt met een aantal proeftuinen in de zorg, mét en vóór de zorg ontwikkeld zogezegd. Dit heeft geleid tot verrassende inzichten en praktische handvatten die breder in de zorg zijn toe te passen. PGGM-collega Wendy van den Boogaard, programmadirecteur en namens PGGM werkzaam voor de stichting Het Potentieel Pakken, praat u graag bij.

3.      Beleggingsbeleid 2020-2025
PFZW maakt eens in de vijf jaar een langetermijn-beleggingsbeleidsplan. Daarin nemen wij doelstellingen op over hoe wij een hoog en stabiel rendement willen halen én willen bijdragen aan een leefbare wereld. Wij staan nu aan de start van een nieuw beleidsplan voor de komende vijf jaar, dat loopt tot 2025. Joanne Kellermann, voorzitter van het bestuur van PFZW, neemt u mee in de belangrijkste doelstellingen en uitdagingen voor de komende jaren.

Agenda ontbijtsessie donderdag 19 november

08.30 uur: Inloop
09.00 uur: Inhoudelijk programma
11.00 uur: Afsluiting

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar RelatiemanagementSocialePartners@pfzw.nl.