Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Aan de directietafel

Neem op dinsdag 27 oktober 2020 plaats aan de directietafel van de beste werkgevers van Nederland. Tijdens een wervelende online talkshow gaan de gecertificeerde 'top employers' Akzo Nobel, Lidl en UWV in gesprek over hoe zij zich keer op keer razendsnel aan kunnen passen aan veranderingen: hoe zijn zij geslaagd in het werken volgens het nieuwe normaal, hoe kijken zij vooruit en werken zij aan een toekomstbestendig personeelsbeleid?

Meld u nu snel aan voor deze digitale bijeenkomst die bol staat van actualiteit. Presentator Jesper Rijpma en Peter Borgdorff, gastheer namens PFZW, praten met o.a. Joelle Boxus (Akzo Nobel), Sophie Geerts-Jaspers (Lidl) en Nicole Weijenberg (UWV). En met u! U kunt actief meedoen door te reageren op stellingen en polls en u kunt vragen stellen via onze live-chat.

Jesper Rijpma

Peter Borgdorff

Dit kunt u verwachten

U kunt ditmaal snel en efficiënt leren van inzichten buiten de sector, zonder dat u er de deur voor uit hoeft. Tijdens deze digitale bijeenkomst neemt u plaats aan de directietafel van de beste werkgevers van Nederland. Na afloop van de talkshow heeft u:

  • Volop inspiratie opgedaan van de beste werkgevers
  • Zelf ervaren hoe de beste werkgevers omgaan met veranderingen en de toekomst
  • Een unieke inkijk ontvangen hoe wij eenvoudig en snel cijfers kunnen vergelijken met landelijke en regionale organisaties in dezelfde branche

Datum en tijd

Datum:    Dinsdag 27 oktober 2020
Tijd:          16.00 - 17.30 uur 

Talkshow 'Leren van' de beste werkgevers

Een interactief gesprek met een select gezelschap van beste werkgevers en dataspecialisten. Wat is hun aanpak? Wat is de impact van COVID-19 en de rol van data en strategische personeelsplanning?

Tafelgasten zijn onder meer:

  • Joelle Boxus, Chief HRO AkzoNobel
  • Sophie Geerts-Jaspers, HR-directeur Lidl
  • Nicole Weijenberg, directeur HRM UWV
  • Edwin Velzel, CEO PGGM
  • Chriss van Pul, innovatie & dataspecialist PGGM
  • Peter Borgdorff, directeur PFZW

Ook interessant voor uw collega?

Is deze digitale bijeenkomst ook interessant voor een collega? Geef de informatie dan door! Hij of zij is van harte welkom en kan zich ook aanmelden via onderstaande button.

Over Leren van
'Leren van' is een kennisplatform voor beslissers in de sector zorg en welzijn. Het bestaat uit een magazine en themabijeenkomsten. De 'Leren van' bijeenkomsten zijn een unieke mogelijkheid om te leren van ervaringen uit andere sectoren en om te netwerken met vakgenoten. 

Meer informatie
Of heeft u een specifieke vraag? Stuur dan een bericht naar lerenvan@pfzw.nl