Frans van Houten nodigt u uit

“Op 19 mei vertel ik u hoe belangrijk het is om te veranderen, wat u nu kunt doen zodat de druk op uw organisatie niet steeds groter wordt en vooral hoe u dit kunt blijven aanjagen.”


 

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

De bühne op
BN'er hoeft Frans van Houten naar eigen zeggen niet te worden, maar hij gaat op woensdag 19 mei graag de bühne op. Om met u te praten over de levenslessen die hij leerde van zijn opa, over het toekomstbestendig maken van Philips en over alle veranderingen die het afgelopen jaar hebben plaatsgevonden. 

Zo heeft Philips samen met het ministerie van VWS en Erasmus Medisch Centrum een online portaal opgezet. En werkt Philips-CEO Frans van Houten in de ‘doetank’ NL2025 samen met andere topbestuurders om bestaande initiatieven groter te maken. Dat biedt kansen, ook voor zorg en welzijn. 

Ook hoogleraar transitiekunde Jan Rotmans geeft zijn visie op de gouden kans die zorg en welzijn nu heeft om innovaties van de grond te krijgen.

Meld u nu snel aan voor deze talkshow die bol staat van inspiratie en het opdoen van kennis. Presentator Jesper Rijpma en John Landman, gastheer namens PFZW, praten met Frans van Houten en met u! U kunt actief meedoen door te reageren op stellingen en polls en u kunt vragen stellen via onze live-chat.

Jesper Rijpma

John Landman

Programma
Datum:    Woensdag 19 mei 2021
Tijd:          15:00 - 17:00 uur 

Een interactief gesprek met Philips-topman Frans van Houten en een select gezelschap van experts en zorgbestuurders. Wat zijn de kansen voor zorg en welzijn als we kijken naar de toekomst? Wat zijn de missie, visie en ideeën van Frans van Houten en externe experts hierop? En hoe kijkt u er zelf naar?

Tafelgasten zijn onder meer:

  • Frans van Houten, CEO Philips
  • Jan Rotmans, hoogleraar transitiekunde
  • John Landman, directeur PFZW
(Aanvullende namen volgen)
 

Dit kunt u verwachten
U kunt snel en efficiënt leren van inzichten buiten de sector, zonder dat u er de deur voor uit hoeft. Na afloop van deze talkshow met minicolleges en muziek heeft u:

  • Volop inspiratie gekregen van Frans van Houten en andere experts die u aan het denken zetten over de uitdagingen in uw eigen organisatie
  • Een unieke inkijk gekregen in hoe Frans van Houten bij Philips zijn toekomstvisie vertaalt in veranderingen
  • Contact gehad met collega’s via de live-chat en andere reactiemogelijkheden

Over Leren van
'Leren van' is een kennisplatform voor beslissers in de sector zorg en welzijn. Het bestaat uit een magazine en een themabijeenkomst. De 'Leren van' bijeenkomsten zijn een unieke mogelijkheid om te leren van ervaringen uit andere sectoren en om te netwerken met vakgenoten. Vanwege de coronamaatregelen zijn de bijeenkomsten tijdelijk geheel digitaal. 

Meer informatie
Of heeft u een specifieke vraag? Stuur dan een bericht naar lerenvan@pfzw.nl