Leren van

Platform voor bestuurders en beslissers in zorg en welzijn

Wat is 'Leren van'?

'Leren van' is een inspirerend platform voor beslissers in zorg en welzijn. Het bestaat uit een magazine en thematafels. Lees hier hoe wij u inspireren.

Kom leren van Generatie Z - dinsdag 9 april 2019

Wat wilde u later worden? We nemen u mee in de wereld van de jongeren, die zichzelf nu deze vraag stellen. Wat drijft deze 'digital natives'? En wat kunt u van hen leren? 

Ga op dinsdag 9 april 2019 samen met ons terug naar de schoolbanken. Meld u snel aan voor deze bijzondere themabijeenkomst. 

Meer informatie​​​

Waarom vertrekken uw werknemers?

PFZW deed onlangs onderzoek naar de uitstroom in de sector en keek naar de oorzaken. Tijdens het congres Healthcare@work reageerde hoogleraar Paul de Beer op het onderzoek naar baanwisselaars. Hij besprak de mogelijke oplossingsrichtingen om de arbeidskrapte in de zorg- en welzijnssector aan te pakken.

Lees het artikel

Magazine 'Leren van'

'Durf fouten te maken'. Dat is de hoofdboodschap van het nieuwste Leren van magazine met Ruud Hendriks als inspirerende gasthoofdredacteur. 

Hij vergelijkt hierin de wetten van innovatie voor bedrijven en non-profitinstellingen. Een van die wetten is dat fouten maken onlosmakelijk verbonden is met het innovatieproces. 

Daarover, en nog veel meer, gaat dit magazine.

Bekijk het magazine​

Of bekijk de eerdere edities van Leren van