Meedenken met PFZW

Welkom bij onze community! Dit is een besloten online platform waar u met anderen en met ons in gesprek gaat over duurzaam beleggen. Wij zijn heel benieuwd naar uw mening over verschillende onderwerpen.

Dit is een zogenaamde online community. Dit betekent dat alles online plaatsvindt, bedoeld om te onderzoeken wat u belangrijk vindt bij duurzaam beleggen. 

Wat gaan we doen?

We gaan het met u hebben over verschillende onderwerpen met betrekking tot duurzaam beleggen. Bij elk onderwerp krijgt u enkele vragen of kleine opdrachtjes om te achterhalen wat uw mening, ervaring of visie is. Dit kost u maximaal een half uurtje per week. U bepaalt daarbij zelf wanneer u meedoet.

Hoe werkt het?

  • Elke vijf weken starten we met een nieuw onderwerp. We vinden het fijn als u met elk onderwerp meedoet. Lukt dat niet? U kunt in- en uitstappen wanneer u wilt.
  • U ontvangt regelmatig een e-mail voor een nieuwe opdracht, zoals een online discussie of een korte vragenlijst.
  • Meedoen kan ook anoniem en via elk toestel: smartphone, tablet of PC.
  • Deelname houdt in dat u aan de discussies en opdrachten meedoet en hierbij ook op vragen en op berichten van anderen reageert. U krijgt hiervoor meerdere dagen de tijd. Per week bent u hier ongeveer 20-30 minuten mee bezig.
  • Als we heel veel aanmeldingen krijgen, kan het zijn dat we een selectie moeten maken. We benaderen u dan zodra er (weer) ruimte is in de community.

Veelgestelde vragen

‘Meedenken met PFZW’ is een besloten online platform waar deelnemers van PFZW met elkaar én met experts van PFZW in gesprek gaan over duurzaam beleggen. 

We hebben het over verschillende onderwerpen met betrekking tot duurzaam beleggen. Bij elk thema stellen we u een aantal vragen, om te achterhalen wat uw mening, ervaring of visie is ten aanzien van het onderwerp. De manier waarop we die vragen stellen, kan verschillen. Soms doen we dit via een online discussie en op andere momenten via een poll of een korte vragenlijst. 

Als u zich aanmeldt verwachten we dat u regelmatig en actief deelneemt aan de activiteiten. Daarnaast zouden we het ook erg fijn vinden wanneer u reageert op een bericht van andere deelnemers. U kunt bijvoorbeeld aangeven of u het met zijn/haar mening eens of oneens bent en vooral ook waarom.

Elke 5 weken starten we met een nieuw onderwerp. We vinden het fijn als u met elk onderwerp meedoet. Lukt dat niet? U kunt in- en uitstappen wanneer u wilt.

U bent ongeveer 20-30 minuten per week bezig met de community. Ter toelichting: in de community komt regelmatig een nieuw vraagstuk aan bod. Elk vraagstuk is een kleine opdracht of een discussie waarbij u uw mening kunt geven. U krijgt daarbij telkens een aantal dagen de gelegenheid om te reageren, zodat u zelf een moment kunt kiezen dat u goed uitkomt!

Elke 5 weken starten we met een nieuw onderwerp. We vinden het fijn als u met elk onderwerp meedoet. Lukt dat niet? U kunt in- en uitstappen wanneer u wilt.

Dat kan zeker! Wanneer u een visitekaartje aanmaakt, vult u bij gebruikersnaam een fictieve naam in. Dit is de naam die verschijnt als u een reactie plaatst. U kunt in een later stadium ook altijd uw naam en foto nog aanpassen. Uw e-mailadres is niet zichtbaar voor andere deelnemers.