Verpleegsters houden koffiepauze

Werken bij PFZW

Wij zijn het pensioenfonds van, voor en door de sector zorg en welzijn. Samen met deelnemers, werkgevers en sociale partners werken wij aan een goed, betaalbaar en duurzaam pensioen voor 2,9 miljoen (oud-)deelnemers. Het fonds beheert het pensioenvermogen en is verantwoordelijk voor het fondsbeleid. Ook is het eindverantwoordelijk voor een deugdelijke uitvoering in alle aspecten van de pensioenregeling door pensioenuitvoeringsorganisatie PGGM. 

Het bestuur van PFZW laat zich bij de strategie- en beleidsvorming, het uitbesteden aan de uitvoeringsorganisatie en het terugkoppelen en bewaken van de afspraken en resultaten, ondersteunen door een bestuursbureau. Dit ziet toe op de activiteiten van de uitvoeringsorganisatie en ondersteunt alle bestuurlijke processen. Het bestuursbureau bestaat uit een team van ervaren professionals binnen diverse disciplines. 

Veranderende wet- en regelgeving, maatschappelijke en technologische ontwikkelingen én de groeiende betrokkenheid van consumenten bij de organisatie biedt PFZW veel uitdagingen. Die uitdagingen pakken we als team aan. Bij PFZW werken betekent werken in een professionele en inspirerende werkomgeving waar u tussen andere gedreven professionals volop kansen krijgt om uw vakmanschap uit te bouwen. Kennis delen, samenwerken en zelfstandigheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Bent u op zoek naar een betekenisvolle nieuwe uitdaging, waar bij u uw expertise en passie wilt inzetten voor de sector zorg en welzijn? Kijk dan of er vacatures open staan of stuur een open sollicitatie. 

Openstaande vacatures

Open sollicitatie

Geen vacatures op dit moment? Je kunt een open sollicitatie sturen naar:

Nathalie de Munnik, Corporate Recruiter