We zijn er voor zorg en welzijn

Werken in de sector zorg en welzijn is mooi, maar ook zwaar. De vraag naar zorg neemt toe. En toenemende regelgeving versterkt de werkdruk. Wij willen graag dat iedereen die werkt in zorg en welzijn gezond zijn pensioen haalt. En later ook de zorg krijgt die nodig is. Daarom zetten wij ons in voor een vitale sector, zodat u later optimaal van uw pensioen kan genieten. Dat doen we op een aantal manieren.

Helpen aan een gezonde werkomgeving

We onderzoeken wat er speelt in de sector en op de werkvloer. Ook welke thema’s voor medewerkers belangrijk zijn. We verzamelen cijfers die inzicht geven in instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers. Al deze informatie delen we met de werkgevers in de sector, zodat zij op de hoogte zijn van problemen die aandacht nodig hebben. En zij actief kunnen werken aan een prettige, gezonde werkomgeving. 

Meewerken aan een gezonde financiële situatie

Pensioen is voor later en vaak voelen mensen zich niet betrokken bij het toekomstige inkomen waar ze nu voor werken. We proberen die afstand te verkleinen door alles zo goed mogelijk uit te leggen en er te zijn op alle momenten die belangrijk zijn voor het pensioen straks. Ook in het dagelijks leven kunnen mensen soms wat hulp gebruiken. Daarom werken we mee aan initiatieven die het financieel bewustzijn bevorderen. Want rust in je geldzaken zorgt voor rust in je hoofd. 

Fit en vitaal op de werkvloer

We proberen u zo goed mogelijk te helpen om fit en vitaal naar uw pensioen toe te werken. Daarom delen we via platform en magazine Goed Bezig tips en informatie van experts om gezonder en fijner te werken. Maar ook inspirerende verhalen van collega’s over hoe zij hun werk doen en hoe zij de balans houden. En mooie video’s over het bijzondere werk dat er gedaan wordt in de sector zorg en welzijn; werk om trots op te zijn!  

Meer tips en inspiratie? Volg ons op: