Privacy

In de privacyverklaring vindt u nadere informatie over de wijze waarop PFZW persoonsgegevens verwerkt. Hierin staat onder andere welke persoonsgegevens wij verwerken, welke rechten u heeft en hoe u deze kunt uitoefenen. Daarnaast verstrekken wij hier informatie over de beveiliging en geheimhouding van uw persoonsgegevens. PFZW handelt hierbij volgens het door PFZW vastgestelde privacybeleid.

Voor de aangesloten werkgever die op grond van het uitvoeringsreglement aan PFZW persoonsgegevens verstrekt, heeft PFZW een privacyreglement opgesteld.

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine tekstbestanden op uw computer, tablet of mobiele telefoon. Cookies worden achtergelaten voor de gebruiksvriendelijkheid van de website. 

Welke cookies gebruikt PFZW?

PFZW plaatst drie soorten cookies: functionele cookies, anonieme analytische cookies en optimalisatiecookies. Functionele en analytische cookies plaatsen wij altijd, wij hoeven daar geen toestemming voor te vragen. Functionele cookies zorgen dat de website goed werkt, bijvoorbeeld om in te loggen of om te zorgen dat de beeldscherminstellingen altijd goed zijn. Met analytische cookies kunnen wij het gebruik van deze website meten en verbeteren. Uw persoonlijke gegevens worden niet opgeslagen. Deze website plaatst de volgende functionele en analytische cookies:

  • Het onthouden van uw keuzes en invoer (bewaren we 3 maanden)
  • Klanttevredenheidonderzoek (bewaren we 6 maanden)
  • Feedbackmogelijkheid (bewaren we 1 week)
  • Verwijzingen naar onze social media Facebook, Twitter en ons blog.
  • Anoniem meten en analyse van websitebezoek (gegevens bewaren we 1 jaar).

Over Google Analytics

PFZW gebruikt Google Analytics voor het analyseren van websitegedrag. We hebben hiervoor een verwerkersovereenkomst afgesloten met Google. Wij maken geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics cookies. In de verwerkersovereenkomst met Google Analytics hebben wij afspraken gemaakt. Wij hebben gekozen voor het maskeren van het laatste octet van het IP-adres. Dit betekent dat de laatste 3 cijfers van uw IP-adres zijn verwijderd en u niet persoonlijk traceerbaar bent. Ook is ‘Gegevens delen’ met andere producten van Google en derden uitgezet. Wij hebben dit ingesteld conform de vereisten van de Autoriteit Persoonsgegevens. 

Over Adobe

PFZW gebruikt Adobe voor het analyseren van websitegedrag. We hebben hiervoor een verwerkersovereenkomst afgesloten met Adobe. De cookies van Adobe helpen ons om inzicht te geven in de populariteit van bepaalde pagina’s en hoe bezoekers zich door de gehele site bewegen. Tevens dienen de cookies van Adobe als optimalisatiecookies, voor het mogelijk maken van een persoonlijke website. Hierbij maken wij gebruik van een Adobe ‘identifier’. Deze identifier maakt dat wij u kunnen herkennen. Op basis van uw websitegedrag tonen wij informatie die voor u het meest belangrijk is. Wij delen dit niet met derden en u krijgt geen advertenties. Voor het plaatsen van deze cookies vraagt PFZW expliciet toestemming.

Voorkeuren instellen

U kunt een persoonlijke website accepteren of weigeren en uw keuze opslaan. Uw internetbrowser slaat deze keuze automatisch op in een cookie. Ook kunt u in uw browser bij de internetopties alle cookies verwijderen. Onze website zal voor u dan minder goed werken en u krijgt bij bezoek aan de website van PFZW opnieuw de melding ‘Cookies instellen’.