Over de toolkit

De toolkit geeft u als werkgever alle middelen om binnen uw  organisatie te verspreiden. Zo helpen we u om uw medewerkers stap voor stap mee te nemen naar de nieuwe regels voor pensioen. In de aanloop naar de nieuwe pensioenregels wordt de toolkit steeds aangevuld en geactualiseerd.

U kunt de toolkit en het stappenplan zien als hulpmiddelen bij uw communicatie. Het geeft u handvatten en inspiratie om de communicatie over de nieuwe regels voor pensioen over een langere periode onder de aandacht van uw medewerkers te brengen.

  • Pas naar wens de tekst aan op de toon waarop u met uw medewerkers communiceert.
  • Zorg voor een vaste regelmaat, bijvoorbeeld eens per maand. 
  • Volg ons stappenplan of pas de stappen flexibel toe op momenten die passen bij uw situatie en wensen.

Hoe gebruik ik de toolkit?

Teksten

U kunt de voorbeeldteksten in de witte kaders gebruiken in uw nieuwsbrief of magazine of op uw intranet. Dat gaat snel via de toetsencombinaties Ctrl-C (kopiëren) en Ctrl-V (plakken), of Cmd-C en Cmd-V op een Mac. 

Beelden

Maak gebruik van de beelden in uw nieuwsbrief of op uw intranet. Klik met de rechtermuisknop op een afbeelding en klik op 'Opslaan als afbeelding' of 'Sla afbeelding op als' op een Mac.

Video's

Waar u op uw website of intranet beelden kunt gebruiken, kunt u meestal ook een video plaatsen. Kopieer daartoe de link van een video: start de video en klik rechtsboven op Link kopiëren. 

Heeft deze informatie u geholpen?