Online vragenuur voor werkgevers: woensdag 19 juni, 16.00 uur

De regels voor pensioen gaan veranderen. Op 1 januari 2026 gaat PFZW over op de nieuwe regels. Wij helpen u graag om pensioen belangrijk te maken voor uw medewerkers. En ontzorgen u met de juiste informatie op het juiste moment. Houden vragen over de nieuwe pensioenregeling u nu al bezig? Neem dan deel aan het online vragenuur van PFZW op woensdag 19 juni van 16.00 - 17.00 uur. Speciaal voor werkgevers. Meld u nu aan.

  • Wilt u weten wat er voor uw medewerkers verandert? 
  • Bent u benieuwd wat u voor uw HR-zaken moet regelen?
  • Heeft u een vraag over het aanpassen van uw administratie?

André ten Damme (bestuurslid PFZW namens de werkgeversorganisaties) en Caroline Huon (pensioenexpert) beantwoorden de meest gestelde vragen die tijdens het vragenuur binnenkomen.

Woensdag 19 juni 2024 | 16.00 - 17.00 uur

Zet 19 juni alvast in uw agenda, u bent van harte welkom. Wanneer u zich aanmeldt, ontvangt u van ons een week van tevoren een e-mail met een link. Past dit tijdstip niet in uw agenda? Geen probleem. U kunt het online vragenuur hier later terugkijken. Dan vindt u ook de meest gestelde vragen en antwoorden op onze website. Aan het online vragenuur zijn geen kosten verbonden.

Heeft u nu al een vraag?

Heeft u nu al een vraag die u graag tijdens het online vragenuur wilt stellen? Laat het ons alvast weten via vraagdeexpert@pfzw.nl