Terugkijken: webinars nieuw pensioenstelsel

04-07-2023 | Op 30 juni organiseerden wij twee webinars over het nieuwe pensioenstelsel: om 12.00 uur speciaal voor werkgevers en om 16.00 uur voor iedereen die pensioen opbouwt bij PFZW en voor gepensioneerden. Janneke Willemse (bekend van RTL Z) ging in gesprek met Jacqueline Joppe (PFZW-bestuurslid namens de werkgeversorganisaties), Jorick de Bruin (PFZW-bestuurslid namens de werknemersorganisaties) en Dick Boeijen (pensioenexpert). 

Antwoord op uw vragen
Tijdens het webinar voor deelnemers werd door Jorick de Bruin en Dick Boeijen duidelijk gemaakt wat er écht gaat veranderen als de nieuwe regels voor pensioen ingaan. Wat betekent dit voor mensen die pensioen opbouwen bij PFZW en voor mensen die al gepensioneerd zijn? Ten slotte: wat gaat er gebeuren met het pensioen dat al opgebouwd is? 

Speciaal voor werkgevers
In het tweede webinar beantwoordden Jacqueline Joppe en Dick Boeijen vragen van werkgevers over het nieuwe pensioenstelsel. Wat gaat er precies veranderen? Wat betekent dit voor mij als werkgever? Moet ik nu al iets doen? En wat verandert er voor mijn medewerkers?