We investeren in vandaag en morgen

Om een goed pensioen voor iedereen in de sector zorg en welzijn te realiseren, is het nodig om te investeren. Dat doen we door het grootste deel van het pensioenvermogen te beleggen. Beleggen levert meer rendement op dan sparen. Wist u dat het gemiddelde pensioen voor 65-75% bestaat uit het resultaat van onze beleggingen?

Een goed pensioen vandaag en morgen

Wij zorgen ervoor dat we niet alleen nu maar ook over twintig, dertig jaar alle pensioenen kunnen blijven uitbetalen. U kunt gerustgesteld zijn dat u, als u stopt met werken, ook nog steeds elke maand pensioen krijgt, ook al wordt u 120. 

Tegelijk vinden we dat er meer nodig is dan geld alleen, om prettig te leven als u met pensioen bent. Een goed pensioen is niets waard in een wereld die niet leefbaar is. Met onze beleggingen willen wij daarom graag een positieve bijdrage leveren aan een betere wereld.

Meisje geeft planten water in kas

Bewust beleggen voor een betere wereld

De Verenigde Naties hebben 17 duurzame doelen opgesteld. Deze doelen worden wereldwijd gebruikt voor de aanpak van de belangrijkste maatschappelijke vraagstukken van deze tijd, zoals betere gezondheidszorg en het bestrijden van armoede. Uit deze doelen hebben wij 7 duurzame ontwikkelingsdoelen gekozen die goed bij ons passen. Met onze beleggingen proberen we hieraan bij te dragen.