U krijgt later meer pensioen dan u aan premie inlegt 

Iedere maand legt u geld in voor uw pensioenopbouw. Uw werkgever doet ook een flinke duit in het zakje. Vervolgens laat PFZW dit bedrag groeien door op een verstandige manier te beleggen. De premie die u heeft betaald, krijgt u daardoor dubbel en dwars terug als u uw pensioen laat ingaan. 

Pensioen van uw werkgever
Iedere maand leggen u en uw werkgever pensioenpremie in. Hoeveel uw werkgever precies inlegt verschilt, maar gemiddeld is dit zo’n 50%. Een groot deel van uw pensioen wordt dus door uw werkgever betaald. Mooi meegenomen, toch?

Hoe dit werkt leggen we u uit in een kort filmpje.

U krijgt uw ingelegde premie dubbel en dwars terug!
Het geld dat u en uw werkgever inleggen, wordt belegd door PFZW. Dat doen wij overigens zoveel mogelijk op een groene manier. We willen natuurlijk allemaal kunnen genieten van een leefbare wereld. PFZW draagt daar graag op een positieve manier aan bij. Een duurzame wereld is namelijk beter voor iedereen. 

Hoe langer u werkt, hoe meer pensioen u opbouwt
Hoeveel pensioen u opbouwt, heeft met verschillende zaken te maken. Vanzelfsprekend is het afhankelijk van het rendement dat PFZW haalt. Over de laatste 10 jaar is dat gemiddeld 6%. En ook hoeveel u werkt en de duur van de opbouw heeft ermee te maken: hoe meer en langer u werkt, hoe meer pensioen u opbouwt. Een ding is zeker: bij PFZW krijgt u uw inleg dubbel en dwars terug! Bent u benieuwd hoeveel pensioen u tot nu toe heeft opgebouwd? U kunt dit eenvoudig terugzien op MijnPFZW.nl.

banners pensioenfabels V04