Pensioen van uw werkgever
Iedere maand leggen u en uw werkgever pensioenpremie in. Hoeveel uw werkgever precies inlegt verschilt, maar gemiddeld is dit zo’n 50%. Een groot deel van uw pensioen wordt dus door uw werkgever betaald. Mooi meegenomen, toch?

U krijgt uw ingelegde premie dubbel en dwars terug!
Het geld dat in uw pensioenpotje zit, wordt belegd door PFZW. Dat doen wij overigens zoveel mogelijk op een groene manier. We willen natuurlijk allemaal kunnen genieten van een leefbare wereld. PFZW draagt daar graag op een positieve manier aan bij. Een duurzame wereld is namelijk beter voor iedereen. 

Hoe langer u werkt, hoe meer pensioen u opbouwt
Hoeveel uw persoonlijke pensioenvermogen is, heeft met verschillende zaken te maken. Vanzelfsprekend is het afhankelijk van het rendement dat PFZW haalt. Over de laatste 10 jaar is dat gemiddeld 6%. En ook de duur van de opbouw heeft er natuurlijk mee te maken: hoe langer u werkt, hoe meer pensioen u opbouwt. Een ding is zeker: bij PFZW krijgt u uw inleg dubbel en dwars terug! Bent u benieuwd hoeveel pensioen u tot nu toe heeft opgebouwd? U kunt dit eenvoudig terugzien op MijnPFZW.nl.