​Succes met uw nieuwe baan! Uw pensioen is geregeld

Uw nieuwe werkgever heeft uw pensioen geregeld bij PFZW. U kunt zelf een aantal belangrijke dingen doen, al gaat u nog lang niet met pensioen.

Uw nieuwe pensioen bekijken

In MijnPFZW vindt u uw nieuwe salaris en de naam van uw nieuwe werkgever onder het kopje 'Waar zijn deze cijfers op gebaseerd'. Als u uw nieuwe situatie nog niet ziet staan, heeft uw werkgever u nog niet aangemeld bij PFZW. Maakt u zich geen zorgen, uw pensioen is geregeld vanaf het moment dat u in dienst kwam. Bekijk uw gegevens op een later moment nog eens of vraag het na bij uw werkgever.

Uw partner aanmelden

U bouwt bij PFZW ook pensioen op voor uw partner. Als u ongehuwd samenwoont, met een notariële samenlevingsovereenkomst, moet u zelf uw partner aanmelden bij PFZW. U regelt dit meteen door met de onderstaande knop in te loggen op MijnPFZW. Als u getrouwd bent of een geregistreerd partnerschap heeft, weten wij dat van uw gemeente. Dan hoeft u niets te doen.

Uw e-mailadres doorgeven

Om u snel en goed te kunnen informeren over belangrijke veranderingen in uw pensioen, hebben we uw e-mailadres nodig. U kunt u e-mailadres doorgeven via Mijn PFZW. Log hiervoor in met uw DigiD.

Dit krijgt u bij ons

PFZW is het pensioenfonds voor en door de sector zorg en welzijn. We werken aan een goed, betaalbaar en duurzaam pensioen voor u en meer dan 2 miljoen collega's van u in zorg en welzijn.

  • In het Pensioen 1-2-3 leest u wat u krijgt in onze pensioenregeling. U ziet bijvoorbeeld welke keuzes u heeft. Maar ook welke veranderingen in uw leven gevolgen hebben voor uw pensioen en wat u dan moet doen. Bekijk Pensioen 1-2-3
  • U krijgt u een keer per jaar van ons uw pensioenoverzicht. Hierop staat hoeveel pensioen u bij ons heeft opgebouwd.
  • U ontvangt drie keer per jaar ons magazine Eigentijd.

Was deze informatie nuttig voor u?